The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversettelse av manualer, instruksjoner og håndbøker

Oversettelse av manualer, guider og håndbøker.

Oversettelse av denne typen materiale vil alltid være et satsningsområde for The Native Translator. Vi tilbyr oversettelse av manualer, guider og håndbøker av høy kvalitet, og har til nå oversatt flere tusen forskjellige tekniske manualer som for eksempel fabrikasjons-, sikkerhets-, prosedyre-, sluttbruker-, spissteknologiske, medisinske, hvitevaremanualer med mer. Våre skribenter oversetter kun til sitt eget morsmål og raskt og effektivt.

Egen prisstruktur for manualer, guider og håndbøker 

Vår unike prisstruktur for manualer, guider og håndbøker sparer deg opp til 20-40%, og våre spesialtilpassede arbeidsmetoder øker kvalitets- og konsistensnivået til hver enkelt oversettelsesjobb. Vi tilbyr svært konkurransedyktige priser og leverer førsteklasses kvalitet som alltid møter ISO 17100-standardene.

Oversettelse av tekniske dokumentasjoner og fagtekster

Har du teknisk håndbøker, bygningsmanualer eller installasjonsveiledninger som du ønsker å få oversatt til spansk, eller et av de andre 100 språkene vi oversetter til? The Native Translator tilbyr fleksible, skreddersydde løsninger, og leverer raskt og enkelt ferdige oversatte dokumenter i samsvar med ditt oversettelsesbehov.

Eksempler på tekniske håndbøker vi kan oversette:   

  • Bygningsmanualer
  • Elektroniske håndbøker
  • HMS-håndbøker
  • Instruksjonshåndbøker
  • Operatørhåndbøker
  • Sikkerhetshåndbøker
  • Programvaremanualer
  • Tekniske håndbøker

Oversettelser av manualer med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via Opens window for sending email e-post.

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.