Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversetter fra spansk til norsk

Professionel oversetter og autorisert translatør fra spansk til norsk, bestil online!

The Native Translator tilbyr alle slags oversettelser fra spansk til norsk til deg som privatperson eller til bedriften din. Vi setter høyt fokus på konkurransedyktige priser, og det er derfor vi kan garantere at vi alltid har de absolutt beste prisene på markedet. Vi tilbyr kvalifiserte oversettelser av dokumenter og tekster fra spansk til norsk innen økonomi, jus, medisin og teknologi. Som et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå har vi kvalitetsgaranti på oversettelsene som vi utfører.

Fagoversettelse eller autorisert oversettelse fra spansk til norsk

Enten dokumentet det dreier seg om er rettsdokumenter, autorisert oversettelse av fødselsattester, bryllupsattester os så videre, har vi et pristilbud klart til deg på bare ett minut etter du tar kontakt. Jobben utføres raskt og problemfritt over nettet, og med den aller høyeste kvaliteten du kan få.

Vi oversetter fra spansk til norsk i følgende fagområder:

  • Markedsføring og reklame
  • Juridik
  • Medisin
  • Finans
  • Energi, olje og gass
  • Industri generelt

Morsmålsprinsippet

Morsmålsprinsippet er i fokus for oversettelser til og fra spansk og er svært viktig når vi skal vurdere oppdrag til oversettere av dine dokumenter. Prinsippet er at en oversetter kun skal oversette til sitt morsmål. En norsk morsmålstaler oversetter tekster til norsk, en spansk morsmålstaler oversetter innhold til spansk osv. En morsmålstaler er en person som er født, oppvokst og har skolegang og utdannelse i et land der målspråket er landets offisielle språk.

Oversettelser fra spansk til norsk med kvalitetsgaranti  

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100 og arbeidet vårt blir regelmessig kontrollert av Austrian Standards som er en sertifiseringsmyndighet. Dette gir våre kunder en ekstra stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebærer at alle oversettelser fra spansk til norsk som vi utfører er korrekte både språklig og terminologisk. Vi er også opptatt av hvordan våre kunder oppfatter oss og dette presenterer vi jevnlig en enkel presentasjon om på hjemmesiden vår i form av Trustpilot.                 

Personvern - en selvfølge!

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon og er selvsagt alltid nøye med å opprettholde en meget streng konfidensialitet. Alle våre ansatte er i så måte bundet av konfidensialitetsavtaler.

Leveringstider for oversettelser fra spansk til norsk

Siden vi ofte har stor pågang av oversettelsesoppdrag og avhengig av den aktuelle tekstmengden må du regne med ca. 2-5 dager for en oversettelse fra spansk til norsk.

Hvad koster en professionel oversættelse spansk til norsk?

Upload dit dokument på vores oversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en oversættelse fra spansk til norsk. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for mere information?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, vi forsøger altid at svare indenfor 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, specialiseret i at levere kvalitetssikret fagoversættelse og autoriseret (bekræftet) oversættelse til og fra spansk direkte online.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>