The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversettelsesfirma på nett

Et suksessfullt oversettelsesfirma i sterk vekst

The Native Translator er et suksessfullt oversettelsesfirma på nett, som i økende grad kontaktes av flere og flere aktører.

Et oversettelsesfirma som tar deg på alvor

Hos The Native Translator lytter vi til deg, og tar dine ønsker og forventninger på alvor. Vi kontrollerer oversettelsesprosessen nøye fra start til slutt for å sikre oss at vi alltid leverer korrekte oversettelser med riktig terminologi og sjargong. Vi garanterer dermed om at oversettelsen inneholder riktig uttrykk og innhold - uansett hvilke språk dokumentet oversettes til og fra. Med døgndrift kan vi i The Native Translator levere pålitelige oversettelser uansett språk - 24 timer i døgnet.

Vi er et solid og pålitelig oversettelsesfirma med høy troverdighet. Blant våre faste kunder finner du internasjonale selskaper, myndigheter og andre oversettelsesfirmaer.

På www.native-translator.no kan du: 

  • "Opens internal link in current windowFå et pristilbud" på en oversettelse eller bestille direkte på nett - 24 timer i døgnet
  • Snakke direkte med din prosjektleder hos The Native Translator
  • Lære mer om vår historie. Vi har levert kvalitetsoversettelser i mange år, og kan med vår unike metodologi og teknologiske kunnskap hjelpe deg og din bedrift – uansett hvilket behov du har.
  • Oversette mellom språkene: engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, japansk, kinesisk, svensk, dansk, arabisk, somalisk, tyrkisk med mer. 

Statsautoriserte oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via Opens window for sending email e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online « Opens internal link in current windowvis pristilbud »

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.