Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Kvalitetsoversettelse fra norsk til engelsk

Fagoversettere og statsautoriserte engelske translatører

Vi kan stolt si at vi samarbeider med 5500 av verdens dyktigste lingvister. Samtlige har språklig utdannelsesbakgrunn og bred erfaring med å oversette krevende dokumenter. Vi benytter oss utelukkende av morsmålsoversettere – slik sikrer vi at den oversatte teksten møter dine forventinger til kvalitet og språklig flyt. 

Vi oversetter fra norsk til engelsk innenfor følgende fagområder:

  • Juss og rettsvitenskap
  • Finans og økonomi
  • Energi, olje og gass
  • Medisin
  • Markedsføring, reklame og PR

Våre oversettelsespriser

The Native Translator jobber med fagoversettere og statsautoriserte engelske translatører på prosjektbasis, og kan dermed tilby svært konkurransedyktige priser. Vi er ofte 15-20% billigere enn våre konkurrenter  Få et pristilbud.

Statsautoriserte oversettelser fra norsk til engelsk med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO 17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet. Vi benytter statsautoriserte oversettere til juridiske oversettelser, og vi kan også være behjelpelig med å skaffe notarialbekreftelser og apostille-stempel fra Fylkesmannen.

Eksempler på dokumenter som typisk må oversettes av en engelsk statsautorisert translatør:

firmaattester, vedtekter, fullmakter, kontrakter, skattedokumenter, arvedokumenter, tinglysninger, legeattester, dødsattester, saksdokumenter, navnemeldinger, adopsjonspapirer, vigselsattester, separasjonsbevillinger, skilsmissebevillinger, karakterutskrifter, vitnemål, arbeidsattester, kursbevis, fødselsattester, politiattester etc.

Morsmålsprinsippet

Morsmålsprinsippet er i fokus for oversettelser til og fra engelsk og er svært viktig når vi skal vurdere oppdrag til oversettere av dine dokumenter. Prinsippet er at en oversetter kun skal oversette til sitt morsmål. En engelsk morsmålstaler oversetter tekster til engelsk, en norsk morsmålstaler oversetter innhold til norsk osv. En morsmålstaler er en person som er født, oppvokst og har skolegang og utdannelse i et land der målspråket er landets offisielle språk.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via e-post.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser til engelsk direkte gjennom Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>