Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversettelse fra engelsk til norsk ISO 17100 sertifisert

Hos The Native Translator er vi eksperter på oversettelse fra engelsk til norsk

Uansett hvilket språk du vil kommunisere på, får du hjelp av vårt verdensomspennende nettverk av erfarne morsmålsoversettere med spesialistkompetanse innenfor praktisk talt alle sektorer. Vi arbeider innen alle typer oversettelsestjenester, om du enten trenger en alminnelig oversettelse eller en statsautorisert oversettelse fra engelsk til norsk så kan vi hjelpe deg med dette.

Fagoversetting innen jus, finans, medisin og teknologi fra engelsk til norsk

Dersom du trenger å oversette en kontrakt, et finansdokument, et patent eller kanskje en pasientjournal fra engelsk til norsk, krever dette oversettere med meget god fagkompetanse. Her bruker vi norske fagoversettere som er spesialister på det aktuelle fagområdet.

Statsautorisert oversettelse fra engelsk til norsk

En statsautorisert oversettelse er en rettsgyldig oversettelse av dine dokumenter. Oversettelsen påføres et stempel og oversetterens underskrift som bekrefter at oversettelsen er korrekt. Rettsdokumenter, pasientjournaler, vitnemål, attester og andre offentlige dokumenter må være utført av en statsautorisert engelsk oversetter eller translatør. Hvis du bestiller en autorisert oversettelse fra engelsk til norsk, bruker vi en norsk statsautorisert oversetter eller translatør. I Norge har de statsautoriserte translatørene fått personlig bevilling fra Kunnskapsdepartementet.

Hva koster en oversettelse fra engelsk til norsk

Last opp dokumentet ditt i vår oversettelsesportal, så får du svar omgående. Det tar mindre enn 1 minutt å få opplyst både pris og forventet leveringstid for en engelsk norsk oversettelse. Du kan bestille en oversettelse og betale med kredittkort på nett, og du kan bruke følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørsmål eller behov for mer informasjon?

Du kan kontakte oss døgnet rundt på e-post, vi prøver alltid å svare innen 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå som er spesialisert på å tilby kvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser fra engelsk til norsk direkte via Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>