Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Trenger du profesjonell norsk fransk oversettelse?

Fagoversettere og statsautoriserte translatører fra norsk til fransk

Våre oversettere er erfarne oversettere og spesialister på en rekke fagfelt, som jus, økonomi, markedsføring, programvare og teknikk. En oversettelse bør ikke virke oversatt. Når du leser den, skal det rett og slett ikke falle deg inn at teksten opprinnelig ble skrevet på et annet språk. For å sikre at enhver oversettelse fremstår som en originaltekst, oversetter derfor våre medarbeidere bare til sitt eget morsmål. 

Statsautorisert oversettelse fra norsk til fransk av alle typer dokumenter

Vi tilbyr statsautorisert oversettelse til fransk av offisielle dokumenter via Internett. La oss oversette dine forretningsrapporter, finansielle dokumenter, kontrakter, avtaler osv. raskt, uproblematisk og til fordelaktige priser! Våre oversettere er autoriserte og godkjente i Frankrig og kan derfor klargjøre statsautoriserte oversettelser av offisielle dokumenter til fransk.

Morsmålstalende franske ekspertoversettere

Spesialister som oversetter til sitt morsmål leverer bedre oversettelser fordi de er i sitt rette element – både språklig og når det gjelder fagfeltet som skal oversettes. Dette betyr at du som kunde vil motta førsteklasses spesialistoversettelser som klinger godt hos dine lesere. Du får kvaliteten du trenger fra en oversetter som:

  • er en profesjonelt kvalifisert oversetter
  • har spesialistkunnskap;
  • oversetter til sitt franske morsmål.

Høyt anerkjente franske oversettere

The Native Translator är et ISO 17100 sertifisert oversetterbyrå og er derfor underlagt strenge kvalitetskontroller både for oversettelser og for andre tjenester. Deler av prosessen for kvalitetssikring pålegger oss å tilfredsstille fire øyne-prinsippet, dvs. at alle oversettelser blir gjennomgått hver for seg, revidert og sluttført av en annen oversetter som er kvalifisert innenfor det relevante fagfeltet.

Fortrolighet er en selvfølge for oss

Vi behandler ofte store mengder sensitiv informasjon og det er derfor av høyeste betydning for oss å beholde denne informasjonen konfidensiell.

Her kan du gi oss i oppdrag å oversette en tekst til eller fra fransk

Du kan bestille enten en enkel eller autorisert oversettelse til eller fra fransk online. Last opp dokumentet ditt her, og gi oss i oppdrag å oversette dette direkte på vår OversettelsesPortal. Du kan gjerne betale for din oversettelse med kredittkort direkte på internett via PayPal eller Saferpay som er en sikker sveitsisk betalingsløsning. Siden vi ofte har stor pågang av oversettelsesoppdrag og avhengig av den aktuelle tekstmengden må du regne med ca. 1-3 dager for en oversettelse til eller fra fransk.

Kontaktinformasjon

For mer informasjon, kontakt oss døgnet rundt via e-post.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og som har spesialisert seg på å utføre og levere høykvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til og fra fransk.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>