Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Fransk norsk oversetter

Profesjonell oversettelse fra fransk til norsk

The Native Translator er ledende leverandør av oversettelse fra fransk til norsk på nett, og har etter mange år i bransjen utviklet en oversettelsesstab på over 5500 dyktige fagfolk. Vi har kontorer på tre kontinenter, og en av våre kvikke prosjektledere er alltid klar til å ta i mot og håndtere din bestilling. Vi tør påstå at vi er det aller raskeste oversettelsesbyrået på nett, takket være vår velutviklede infrastruktur. Kontaktkontoret vårt stenger aldri og er bemannet døgnet rundt. Vi kommuniserer med oversetterne våre via moderne teknologi, og har mulighet til å sette sammen passende team av oversettere i våre systemer på bare noen få minutter. På denne måten kan vi håndtere alle typer oppdrag på svært kort tid – fra små tekster til store prosjekter.

Statsautoriserte oversettelser av offisielle dokumenter fra fransk til norsk

Vi tilbyr statsautoriserte oversettelser av offisielle dokumenter fra fransk til norsk. La oss oversette dine forretningsrapporter, finansielle dokumenter, kontrakter, avtaler osv. raskt, uproblematisk og til fordelaktige priser!

Morsmålsprinsippet

Morsmålsprinsippet er i fokus for oversettelser til og fra fransk og er svært viktig når vi skal vurdere oppdrag til oversettere av dine dokumenter. Prinsippet er at en oversetter kun skal oversette til sitt morsmål. En norsk morsmålstaler oversetter tekster til norsk, en fransk morsmålstaler oversetter innhold til fransk osv. En morsmålstaler er en person som er født, oppvokst og har skolegang og utdannelse i et land der målspråket er landets offisielle språk. 

Fransk norsk oversettelse med vår kvalitetsgaranti

Mange oversetterbyråer vil fortelle deg at de følger en bestemt sertifiseringsstandard.  Men vi mener det er en betydelig forskjell mellom å følge en gitt standard, og det å være fullt sertifisert i henhold til en standard. The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som er den sertifiserende myndigheten for internasjonale ISO-standarder.

Fortrolighet er en selvfølge for oss

Vi behandler ofte store mengder sensitiv informasjon og det er derfor av høyeste betydning for oss å beholde denne informasjonen konfidensiell.

Her kan du bestille oversettelse av et dokument fra fransk.

Her kan du bestille en fagoversettelse fra fransk til norsk eller en bekreftet oversettelse av juridiske dokumenter fra fransk. Last opp ditt dokument og bestill direkte i vår Oversetterportal.

Kontakt og flere opplysninger

Trenger du mer informasjon? Kontakt oss på E-Mail – vi er tilgjengelige 24/7, hele året!

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert online-oversetterbyrå som har spesialisert seg på direkte levering av kvalitetsoversettelser fra fransk online.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>