The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Trenger du profesjonell fransk norsk oversettelse? ISO 17100

Statsautorisert oversettelse og fagoversettelse av offisielle dokumenter fra fransk til norsk. Fransk oversetter med norsk som morsmål, du kan bestille din oversettelse online!

Vi tilbyr statsautorisert oversettelse fra fransk til norsk av offisielle dokumenter. La oss oversette dine forretningsrapporter, finansielle dokumenter, kontrakter, avtaler, vitnemål, vigselsattester, fødselsattester osv. fra fransk til norsk, raskt, uproblematisk og til fordelaktige priser!

Morsmålprinsippet: Fransk oversetter med norsk som morsmål

Morsmålsprinsippet er et viktig grunnlag for vår virksomhet og et viktig kvalitetskrav når det gjelder profesjonelle oversettelser til og fra fransk. Dette prinsippet går ut på at en oversetter kun skal oversette til sitt eget morsmål. En oversetter med fransk som morsmål oversetter til fransk, en oversetter med norsk som morsmål oversetter til norsk osv. Oversettere som har et språk som morsmål er oppvokst og har gjennomført utdannelsen sin i et land der dette språket er offisielt språk.

Kvalitetssikret oversettelse fra fransk til norsk i henhold til ISO 17100

Vi har vært kvalitetssertifisert siden 2011, og fra 2015 i henhold til ISO-standarden ISO 17100. Å være ISO-sertifisert innebærer at vi påtar oss kostnadene og arbeidet ved å dokumentere og kvalitetssikre alle våre prosesser. Dette omfatter alt fra krav som stilles ved rekruttering av oversettere til kvalitetssikring av hver enkel oversettelse vi utfører. Som et eksempel kan vi nevne at vi kun bruker universitetsutdannede, profesjonelle heltidsoversettere som er spesialister på fagområdene sine. Alle oversettelser korrekturleses av en annen oversetter med tilsvarende kvalifikasjoner som den som gjennomførte oversettelsen. Den organisasjonen som sertifiserte oss kontrollerer også regelmessig at vi lever opp til kriteriene i sertifiseringen. Som et kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå fransk gir vi også kvalitetsgaranti på de oversettelsene vi gjennomfører.

Taushetsplikt

Vi har absolutt taushetsplikt mht behandling av kundens data og dokumenter. Våre franske oversettere har forpliktet seg til å holde slik informasjon konfidensiell.

Hva koster en oversettelse fra fransk til norsk

Last opp dokumentet ditt i vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal, så får du svar omgående. Det tar mindre enn 1 minutt å få opplyst både pris og forventet leveringstid for en oversettelse fra fransk til norsk. Du kan bestille en oversettelse og betale med kredittkort på nett, og du kan bruke følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørsmål eller behov for mer informasjon?

Du kan kontakte oss døgnet rundt på Opens window for sending emaile-post, vi prøver alltid å svare innen 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå som er spesialisert på å tilby kvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser fra fransk til norsk direkte via Internett.