Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Oversettelse til og fra engelsk

Trenger du profesjonell engelsk oversettelse?

Oversettelse til og fra engelsk representerer en stor del av de oversettelsesoppgavene som blir utført verden over. The Native Translator samarbeider med de beste og mest tilpasningsdyktige engelskspråklige lingvistene på det globale plan – og kan på bakgrunn av det tilby engelsk oversettelse av høy kvalitet til svært konkurransedyktige priser. 

Engelske fagoversettere og statsautoriserte translatører

Vi benytter dyktige oversettere, både fagoversettere og statsautoriserte translatører. Vårt nettverk spenner seg fra lokalt til globalt, noe som gjør at vi kan oversette fra og til over 100 ulike språk. Vi oversetter alle typer dokumenter innenfor de fleste fagområder, også juridiske og medisinske dokumenter til og fra engelsk.

Oversetter med engelsk som morsmål

Alle som oversetter fra norsk til engelsk hos oss, har engelsk som morsmål. Vi har briter, amerikanere, australiere og canadiere, og de er bosatt i sine respektive hjemland – en fordel når det gjelder å holde seg oppdatert.

Konfidensialitet og sikker filhåndtering

Hele saksgangen er anonym, og dokumentene dine blir selvsagt behandlet strengt fortrolig. Alle medarbeiderne våre er underlagt en taushetsavtale. Filene dine blir overført via kundeportalen vår i kodet form (SSL).

Kvalitetsgaranti

Vårt ISO 17100 sertifiserte oversettelsesbyrå leverer alle oversettelsene våre med kvalitetsgaranti. Det betyr at oversettelser som er utført av oss er korrekte både språklig og terminologisk.

Sikker betaling online

Du betaler direkte online med kredittkortet ditt via PayPal eller Saferpay, som er en sikker sveitsisk betalingsløsning.

Kontakt

Ønsker du et uforpliktende tilbud med pris og leveringstid? Eller har du spørsmål om autoriserte oversettelser?

Ta kontakt med oss! Be om et tilbud eller bestill en oversettelse direkte/online her:  Vis tilbud.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi har spesialisert oss på å levere oversettelser til og fra engelsk av høy kvalitet direkte via nettet.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>