Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversetter til tysk innen jus, økonomi, medisin og teknologi.

Profesjonelle fagoversettere og autoriserte oversettelser til og fra tysk direkte på nettet

Vi tilbyr kvalifiserte oversettelse av tekster og dokumenter til og fra tysk innen økonomi, jus, medisin og teknologi. Som et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå gir vi i tillegg kvalitetsgaranti på alle tyske oversettelser som vi utfører.

Hvilken kompetanse har The Native Translators tyske oversettere?

Alle oversetterne som vi arbeider med har universitetsutdanning og tysk som morsmål. I tillegg bor og lever alle våre oversettere i et land der det respektive språket snakkes. Dette for at de skal holde seg oppdatert med den alltid pågående utviklingen av språket. Alle oversetterne som vi samarbeider med er dyktige lingvister og bransjespesialister som har lang erfaring og som kan terminologien i det spesifikke faglige stoffet de oversetter. Vi tilbyr oversettelser fra alle varianter av tysk såvel Hochdeutsch som Schweizer Deutsch.  

Norsk tysk autorisert oversettelse på nettet

Mange dokumenter må være oversatt av statsautorisert tysk translatør for å være gyldige. Vi utfører alle former for kvalifiserte oversettelser mellom det norske og tyske språket, inkludert autoriserte tyske oversettelser som f.eks. dommer, avtaler, attester, kontrakter, skattedokumenter m.m. 

Tysk oversettelse med kvalitetsgaranti

Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100 og arbeidet vårt blir regelmessig kontrollert av sertifiseringsmyndigheten Austrian Standards. For deg som kunde betyr dette selvsagt deg en ekstra stor trygghet. Kvalitetsgarantien vår innebærer at samtlige tyske oversettelser som vi utfører er helt korrekte både språklig og terminologisk. Hvordan kundene våre oppfatter oss er også noe som vi er opptatt av, dette presenterer vi jevnlig en enkel presentasjon om på hjemmesiden vår i form av Trustpilot.

Personvern er en selvfølge

Det er ikke skjelden at vi håndterer svært sensitiv informasjon. Derfor er vi selvsagt alltid nøye med å opprettholde en meget streng konfidensialitet og alle våre ansatte er bundet av konfidensialitetsavtaler.

Sikker betaling på nettet

 

Hvis du ønsker det, kan du betale for oversettelsen din med kredittkort direkte her på nettet via PayPal eller Saferpay som er en trygg og sikker sveitsisk betalingsløsning.

Tilbud og kontaktinformasjon

For mer informasjon, kontakt oss døgnet rundt via e-post.

Hent våre tilbud og bestill oversettelsen din direkte her på nettet vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå og del av The Translator Group som er et globalt språkselskap. Vi utfører tekniske oversettelser, juridiske oversettelser, medisinske oversettelser, finansielle oversettelser og autoriserte oversettelser til og fra tysk.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>