Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversetter til portugisisk innen jus, økonomi, medisin og teknologi.

Profesjonelle fagoversettere og sertifiserte oversettelser til og fra portugisisk direkte på nettet

The Native Translator tilbyr kvalifiserte oversettelser av dokumenter og tekster til og fra portugisisk innen økonomi, jus, medisin og teknologi. Som et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå får alle våre kunder en kvalitetsgaranti på samtlige portugisiske oversettelser som vi utfører.

Hvilken kompetanse har The Native Translators portugisiske oversettere?

Det er kun oversetter med universitetsutdannede vi samarbeider med som har portugisisk som morsmål og som bor og lever i et land der språket snakkes. Grunnen til at vi krever dette er at de på den måten til enhver tid holder seg oppdatert med den evig pågående utviklingen i språket. I tillegg, er alle våre oversettere dyktige lingvister og bransjespesialister med lang erfaring som kan terminologien i det spesifikke faglige stoffet de oversetter. Våre oversettere oversetter alle varianter av portugisisk.

Norsk portugisisk sertifisert oversettelse på nettet

Vi håndterer alle former for kvalifiserte oversettelser mellom det norske og portugisiske språket, dette inkludert sertifiserte portugisiske oversettelser av for eksempel avtaler, dommer, kontrakter, attester, skattedokumenter, etc. 

Portugisisk oversettelse med kvalitetsgaranti

Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100. Dette betyr at arbeidet vårt blir regelmessig kontrollert av Austrian Standards som er en sertifiseringsmyndighet. For deg som kunde betyr dette økt trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebærer at alle de portugisiske oversettelsene vi utfører er korrekte både språklig og terminologisk. Vi er også veldig opptatt av hvordan våre kunder til enhver tid oppfatter oss. Derfor presenterer vi jevnlig en enkel presentasjon om dette på hjemmesiden vår i form av Trustpilot.

Personvern er en selvfølge

 

Vi får ofte inn svært sensitiv informasjon og er av den grunn selvsagt alltid nøye med å opprettholde en meget streng konfidensialitet. Alle våre ansatte og samarbeidspartnere er i så måte bundet av konfidensialitetsavtaler.

Sikker betaling på internett

Du kan velge å betale for din oversettelse med kredittkort direkte på nettet via PayPal eller Saferpay som er en sikker og trygg sveitsisk betalingsløsning.

Tilbud og kontaktinformasjon

For mer informasjon, kan du kontakte oss døgnet rundt via e-post.

Du kan hente våre tilbud og bestille din oversettelse her på nettet vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå og del av The Translator Group som er et globalt språkselskap. Vi utfører tekniske oversettelser, juridiske oversettelser, medisinske oversettelser, finansielle oversettelser og autoriserte oversettelser til og fra portugisisk.

 

 

 

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>