Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversetter til norsk innen jus, økonomi, medisin og teknologi.

Profesjonelle fagoversettere og sertifiserte oversettelser til og fra norsk direkte på nettet

Vi kan tilby våre kunder kvalifiserte oversettelser av dokumenter og tekster til og fra norsk innen økonomi, jus, medisin og teknologi. Som et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå gir vi i tillegg kundene en kvalitetsgaranti på alle de norske oversettelsene som våre oversettere utfører.

Hvilken kompetanse har The Native Translators norske oversettere?

Alle våre norske oversettere har minimum universitetsutdanning, har norsk som morsmål og bor og lever i Norge, dette for at de skal kunne holde seg oppdatert med den alltid pågående språkutviklingen. I tillegg, er samtlige av dem dyktige lingvister og bransjespesialister med lang erfaring i faget og som har gode kunnskaper om terminologien i det spesifikke faglige stoffet de oversetter.

Norsk sertifisert oversettelse på nettet

Vi håndterer alle former for kvalifiserte oversettelser mellom norsk og 25 andre språk inkludert sertifiserte norske oversettelser av for eksempel avtaler, dommer, kontrakter, attester, skattedokumenter, etc. 

Norsk oversettelse med kvalitetsgaranti

 

Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100 og vårt arbeid blir regelmessig kontrollert av Austrian Standards som er en sertifiseringsmyndighet. Dette gir selvsagt deg som kunde en betydelig stor trygghet. Kvalitetsgarantien som vi gir innebærer at alle norske oversettelser som vi utfører er korrekte både språklig og terminologisk. Vi er også opptatt av hvordan våre kunder oppfatter oss og dette presenterer vi jevnlig en enkel presentasjon om på hjemmesiden vår i form av Trustpilot.

Personvern er en selvfølge

 

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon og er selvsagt alltid nøye med å opprettholde en meget streng konfidensialitet. Alle våre ansatte er i så måte bundet av konfidensialitetsavtaler.

Sikker betaling på nettet

Betal for oversettelsen din med kredittkort direkte på nettet via PayPal eller Saferpay. Saferpay er en sikker og pålitelig sveitsisk betalingsløsning.

Tilbud og kontaktinformasjon

For mer informasjon - kontakt oss døgnet rundt via e-post.

Du kan også lese mer om våre tilbud og bestille din oversettelse direkte her på nettet vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå og del av The Translator Group som er et globalt språkselskap. Vi utfører tekniske oversettelser, juridiske oversettelser, medisinske oversettelser, finansielle oversettelser og autoriserte oversettelser til og fra norsk.

 

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>