Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversetter til kinesisk innen jus, økonomi, medisin og teknologi.

Profesjonelle fagoversettere og sertifiserte oversettelser til og fra kinesisk direkte på nettet

Vi tilbyr kvalifisert oversettelse av dokumenter og tekster til og fra kinesisk innen økonomi, jus, medisin og teknologi. Som et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå, gir vi kvalitetsgaranti på alle de kinesiske oversettelsene vi utfører.

Hvilken kompetanse har The Native Translators kinesiske oversettere?

Alle våre oversettere har universitetsutdanning og har kinesisk som morsmål og bor og lever i China, dette for at de skal kunne holde seg oppdatert med den alltid pågående språkutviklingen. I tillegg, er alle våre oversettere dyktige lingvister og bransjespesialister med lang erfaring som kan terminologien i det spesifikke faglige stoffet de oversetter.

Norsk kinesisk sertifisert oversettelse på nettet

Vi håndterer alle former for kvalifiserte oversettelser mellom norsk og kinesisk, inkludert sertifiserte kinesiske oversettelser av for eksempel avtaler, dommer, kontrakter, attester, skattedokumenter, etc. 

Kinesisk oversettelse med kvalitetsgaranti

Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100 og vårt arbeid blir regelmessig kontrollert av Austrian Standards som er en sertifiseringsmyndighet. Dette gir selvsagt deg som kunde en stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebærer at de kinesiske oversettelsene som vi utfører er korrekte både språklig og terminologisk. Vi er også opptatt av hvordan våre kunder oppfatter oss, og dette presenterer vi jevnlig en enkel presentasjon om på hjemmesiden vår i form av Trustpilot.

Personvern er en selvfølge!

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon og er selvsagt alltid nøye med å opprettholde en meget streng konfidensialitet. Alle våre ansatte er i så måte bundet av konfidensialitetsavtaler.

Sikker betaling på nettet

Du kan betale for din oversettelse med kredittkort direkte på nettet via PayPal eller Saferpay som er en sikker sveitsisk betalingsløsning.

Tilbud og kontaktinformasjon

For mer informasjon kan du kontakte oss døgnet rundt via e-post.

Du kan hente våre tilbud og bestille din oversettelse her på nettet vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå og del av The Translator Group som er et globalt språkselskap. Vi utfører tekniske oversettelser, juridiske oversettelser, medisinske oversettelser, finansielle oversettelser og autoriserte oversettelser til og fra kinesisk.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>