Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversetter til engelsk innen jus, økonomi, medisin og teknologi.

Profesjonelle fagoversettere og autoriserte oversettelser til og fra engelsk direkte på nettet

Vi tilbyr kvalifiserte oversettelser av dokumenter og tekster til og fra engelsk innen økonomi, jus, medisin og teknologi. Som et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå har vi kvalitetsgaranti på alle de engelske oversettelsene som vi utfører.

Hvilken kompetanse har The Native Translators engelske oversettere?

Vi samarbeider kun med universitetsutdannede oversettere som har engelsk som morsmål og som bor og lever i et land der språket snakkes, dette for at de skal kunne holde seg oppdatert med den alltid pågående språkutviklingen. I tillegg, er alle våre oversettere dyktige lingvister og bransjespesialister med lang erfaring som kan terminologien i det spesifikke faglige stoffet de oversetter. Vi oversetter også britisk engelsk til amerikansk og australsk engelsk.

Norsk engelsk autorisert oversettelse på nettet

Mange dokumenter må være oversatt av statsautorisert engelsk translatør for å være gyldige. Vi håndterer alle former for kvalifiserte oversettelser mellom norsk og engelsk, inkludert autoriserte engelske oversettelser av for eksempel avtaler, dommer, kontrakter, attester, skattedokumenter, etc. 

Engelsk oversettelse med kvalitetsgaranti

Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100 og vårt arbeid blir regelmessig kontrollert av Austrian Standards som er en sertifiseringsmyndighet. Dette gir selvsagt deg som kunde en stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebærer at de engelske oversettelsene vi utfører er korrekte både språklig og terminologisk. Vi er også opptatt av hvordan våre kunder oppfatter oss, dette presenterer vi jevnlig en enkel presentasjon om på hjemmesiden vår i form av Trustpilot.

Personvern er en selvfølge

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon og er selvsagt alltid nøye med å opprettholde en meget streng konfidensialitet. Alle våre ansatte er i så måte bundet av konfidensialitetsavtaler.

Sikker betaling på nettet

Du kan betale for din oversettelse med kredittkort direkte på nettet via PayPal eller Saferpay som er en sikker sveitsisk betalingsløsning.

Tilbud og kontaktinformasjon

For mer informasjon, kan du kontakte oss døgnet rundt via e-post.

Du kan se våre tilbud og bestille din oversettelse direkte her på nettet vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå og del av The Translator Group som er et globalt språkselskap. Vi utfører tekniske oversettelser, juridiske oversettelser, medisinske oversettelser, finansielle oversettelser og autoriserte oversettelser til og fra engelsk.

 

 

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>