Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversetter til dansk innen jus, økonomi, medisin og teknologi.

Profesjonelle fagoversettere og sertifiserte oversettelser til og fra dansk direkte på nettet

Vi tilbyr kvalifisert oversettelse av dokumenter og tekster til og fra dansk innen økonomi, jus, medisin og teknologi. Som et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå gir vi kvalitetsgaranti på de danske oversettelsene vi utfører.

Hvilken kompetanse har The Native Translators danske oversettere?

Alle våre danske oversettere har universitetsutdanning og har dansk som morsmål. Dessuten bor og lever samtlige av dem i Danmark, slik at de kan holde seg oppdatert med den alltid pågående språkutviklingen. I tillegg, er alle  dyktige lingvister og bransjespesialister med lang erfaring i faget og som kan terminologien i det spesifikke faglige stoffet de oversetter.

Norsk dansk sertifisert oversettelse på nettet

Vi håndterer alle former for kvalifiserte oversettelser mellom norsk og dansk, inkludert sertifiserte danske oversettelser av for eksempel avtaler, dommer, kontrakter, attester, skattedokumenter, etc. 

Få kvalitetsgaranti på din danske oversettelse

Vi innehar sertifisering i henhold til ISO 17100 og arbeidet vårt gjennomgår kontinuerlig kontroll fra Austrian Standards som er en sertifiseringsmyndighet. Dette gir selvsagt deg som kunde en betydelig stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebærer at alle de danske oversettelsene som vi utfører er korrekte både språklig og terminologisk. Vi er også opptatt av hvordan våre kunder oppfatter oss, dette presenterer vi jevnlig en enkel presentasjon om på hjemmesiden vår i form av Trustpilot.

Personvern er en selvfølge

Ofte håndterer vi svært sensitiv informasjon og er selvsagt alltid påpasselig med å opprettholde en meget streng konfidensialitet. Alle våre ansatte er bundet av konfidensialitetsavtaler.

Sikker betaling på nettet

Hvis du ønsker det kan du betale for oversettelsen din med kredittkort direkte her på nettet via PayPal eller Saferpay som er en sikker sveitsisk betalingsløsning.

Tilbud og kontaktinformasjon

For mer informasjon kan du kontakte oss døgnet rundt via e-post.

Du kan hente våre tilbud og bestille din oversettelse her på nettet vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå og del av The Translator Group som er et globalt språkselskap. Vi utfører tekniske oversettelser, juridiske oversettelser, medisinske oversettelser, finansielle oversettelser og autoriserte oversettelser til og fra dansk.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>