Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Oversettelse med spisskompetanse og statsautorisert oversettelse til og fra tysk

Profesjonell oversettelse til og fra tysk innen juss, medisin, teknikk over Internett ved hjelp av et ISO17100-sertifisert oversetterbyrå. 

Kvaliteten på en oversettelse avgjøres av tre viktige faktorer. Oversetteren må selvfølgelig beherske både kilde- og målspråket. Han/hun må ha meget gode kunnskaper om det fagområdet oversettelsen gjelder. Sist, men ikke minst: oversetteren må ha meget god evne til å uttrykke seg skriftlig.
Det finnes ingen snarveier. Det er ikke mulig å produsere en oversettelse av høy kvalitet hvis en av disse forutsetningene ikke er oppfylt. Derfor bruker vi kun universitetsutdannede, profesjonelle oversettelse med fagkompetanse på sine respektive oversettelsesområder. Naturligvis oversetter oversetterne våre kun til morsmålet sitt.

Tysk spesialisert oversettelse og statsautorisert oversettelse til tysk.

Vi håndterer alle former for tysk kvalifisert oversettelse fra spesialisert tysk oversettelse med spisskompetanse innen medisin, teknikk eller juss til statsautorisert tysk oversettelse av f.eks. dommer, kontrakter, registre osv.

Oversettelse til tysk med kvalitetsgaranti

Mange oversetterbyråer hevder at de følger en viss standard. Vi mener derimot det er en forskjell mellom å bli sertifisert og bare følge en standard. The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100, og vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av Austrian Standards som sertifiserende myndighet.

Taushetsplikt

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon, og er naturligvis alltid nøye med å opprettholde streng taushetsplikt. 

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 og vi spesialiserer oss på kvalitetssikret oversettelse direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>