Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

The Native Translator er spesialister i oversettelser fra norsk til spansk og fra spansk til norsk.

Spansk oversettelse og statsautorisert oversettelse til og fra spansk innen juss, medisin og teknikk.

Kvaliteten på en oversettelse avgjøres av tre viktige faktorer. Oversetteren må selvfølgelig beherske både kilde- og målspråket. Han/hun må ha meget gode kunnskaper om det fagområdet oversettelsen gjelder. Sist, men ikke minst: oversetteren må ha meget god evne til å uttrykke seg skriftlig.
Det finnes ingen snarveier. Det er ikke mulig å produsere en oversettelse av høy kvalitet hvis en av disse forutsetningene ikke er oppfylt. Derfor bruker vi kun universitetsutdannede, profesjonelle oversettelse med fagkompetanse på sine respektive oversettelsesområder. Naturligvis oversetter oversetterne våre kun til morsmålet sitt.

Spansk oversettelse med spisskompetanse og statsautorisert oversettelse online

Vi håndterer alle former for kvalifisert spansk oversettelse fra spesialisert oversettelse til spansk innen medisin, teknikk eller juss til statsautorisert oversettelse av f.eks. dommer, kontrakter, vitnemål, registre osv.

Spansk oversettelse med kvalitetsgaranti

Mange oversetterbyråer hevder at de følger en viss sertifiseringsstandard. Men vi mener det er en forskjell mellom å bli sertifisert og bare følge en standard. The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100, og vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av Austrian Standards som sertifiserende myndighet, dette gir deg som kunde en stor trygghet.

Konfidensialitet en selvfølge

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon, og er naturligvis alltid nøye med å opprettholde streng taushetsplikt. 

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du får ditt tilbud på under 1 minutt og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 og vi spesialiserer oss på kvalifisert,  kvalitetssikret oversettelse direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>