Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversettelse til og fra nederlandsk

Oversettelse til og fra nederlandsk innen jus, økonomi, medisin og teknologi utført direkte av et ISO17100 sertifisert oversettelsesbyrå.

Når du trenger rask tilgang til kvalifisert nederlandsk oversettelse, kan vi hjelpe deg. Med over 5000 profesjonelle oversettere, er vi ikke bare en av Europas største oversettelsesbyråer, men er også rangert som TOP100 globalt. Rangeringen er utført av Common Sense Advisory som er et Boston-basert konsulentfirma.

Nederlandsk teknisk oversettelse og autorisert oversettelse

Vi håndterer alle former for kvalifisert nederlandsk oversettelse fra spesialisert teknisk oversettelse innen medisin, teknologi eller jus til autoriserte nederlandske oversettelser av konfidensielle skilsmissedokumenter, vielsesattester, kontrakter, rapporter og registerutskrifter m.m. Vi bruker kun universitetsutdannede oversettere som utelukkende oversetter til deres morsmål.

Nederlandsk oversettelse med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO 17100. Vårt arbeid blir regelmessig kontrollert av Austrian Standards som er en sertifiseringsmyndighet. Dermed er du som kunde garantert høyest mulig sikkerhet.

I vår oversettelsesprosess sjekkes den oversatte teksten av flere oversettere, som har tekstens målspråk som deres morsmål. Kontrollen omfatter grammatikk, rettskrivning, tegnsetting og syntaks, samt at teksten er nøyaktig gjengitt og fullstendig. Hos The Native Translator er denne prosessen sertifisert etter den internasjonale standarden ISO 17100 for profesjonelle oversettelser. Dette inkluderer følgende:

  • Valg av kvalifisert personell og profesjonelle oversettere
  • Oversettelsestjenester i henhold til "fire øyne”-prinsippet
  • Effektive rutiner for prosjektstyring og oversettingstjenester
  • Kvalitetssikring og prosjektledelse på høyeste nivå
  • Strategisk bruk av tekniske ressurser
  • Hensyn til tilbakemeldinger fra kunder
  • Internasjonal sammenlignbarhet
  • Etterkontroll av korrigerte dokumenteter som videresendes som feedback til oversetterne

Konfidensialitet

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon, og er selvsagt alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. Det å alltid behandle våre kunders informasjon sikkert og konfidensielt er en selvfølge for oss. Alle våre ansatte er av den grunn bundet av konfidensialitetsavtaler. Alle dine filer vil bli håndtert med kryptert filoverføring (SSL) via vår kundeportal.

Sikker betaling på nettet

Du kan betale med kredittkort direkte på internett via PayPal eller Saferpay som er en sikker sveitsisk betalingsløsning.

Her får du ditt tilbud

Du kan innen ett minutt motta et tilbud fra oss og kan også bestille din oversettelse her online Vis tilbudet. Vi garanterer en oversettelse av 3 A4-sider eller 800 ord innen 24 timer!

Kontaktinformasjon

For ytterligere informasjon kan du nå oss døgnet rundt via e-post.

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå som spesialiserer seg på kvalitetssikret oversettelse over internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>