Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Oversettelse med spisskompetanse og statsautorisert oversettelse til og fra fransk

Oversettelse til og fra fransk innen juss, medisin, teknikk over Internett ved hjelp av et ISO17100-sertifisert oversetterbyrå.

Når du umiddelbart trenger tilgang til kvalifisert fransk oversettelse, så er vi svaret. Med over 5.000 profesjonelle oversettere med spisskompetanse er vi soleklart et av Europas største oversetterbyråer. Vi ble attpåtil globalt rangert blant de TOPP 100 både i 2014 og 2015 av Common Sense Advisory, et konsulentbyrå i Boston.

Fransk spesialisert oversettelse og statsautorisert oversettelse online

Vi håndterer alle former for fransk kvalifisert oversettelse fra spesialisert fransk oversettelse med spisskompetanse innen medisin, teknikk eller juss til statsautorisert fransk oversettelse av f.eks. dommer, kontrakter, registre osv.

Oversettelse med kvalitetsgaranti

Mange oversetterbyråer hevder at de følger en viss sertifiseringsstandard. Men vi mener det er en forskjell mellom å bli sertifisert og bare følge en standard. The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100, og vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av Austrian Standards som sertifiserende myndighet.

Taushetsplikt

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon, og er naturligvis alltid nøye med å opprettholde streng taushetsplikt. 

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 og vi spesialiserer oss på kvalitetssikret oversettelse direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>