Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

The Native Translator er spesialister i oversettelser fra norsk til engelsk og fra engelsk til norsk.

Profesjonell oversettelse til og fra engelsk innen juss, medisin, teknikk over Internett ved hjelp av et ISO17100-sertifisert oversetterbyrå.

Når du umiddelbart trenger tilgang til kvalifisert engelsk oversettelsesekspertise, så er vi svaret. Med over 5.000 profesjonelle oversettere er vi soleklart et av Europas største oversetterbyråer. Vi ble att på til rangert blant de TOPP 100 globalt både i 2014 og 2015 av Common Sense Advisory, et konsulentbyrå i Boston.

Engelsk spesialisert oversettelse

Vi håndterer alle former for kvalifisert oversettelse fra spesialisert oversettelse med spisskompetanse innen medisin, teknikk eller juss til statsautorisert engelsk oversettelse av f.eks. dommer, kontrakter, registre osv.

Statsautorisert oversettelse til og fra engelsk

Vi tilbyr translatører i alle språkkombinasjoner der det finnes autorisert translatør. På huset har vi statsautoriserte translatører mellom norsk, engelsk, fransk, tysk, spansk, og svensk. For andre språkkombinasjoner benytter vi vårt velprøvde nettverk av nasjonale og internasjonale leverandører og samarbeidspartnere.

Engelsk oversettelse med kvalitetsgaranti

Mange oversetterbyråer hevder at de følger en viss standard. Men vi mener det er en forskjell mellom å bli sertifisert og bare følge en standard. The Native Translator er en del av The Translator Group som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av Austrian Standards som sertifiserende myndighet.

Taushetsplikt

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon, og er naturligvis alltid nøye med å opprettholde streng taushetsplikt. Det å alltid behandle våre kunders informasjon sikkert og konfidensielt, er alltid en selvfølge.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 og vi spesialiserer oss på kvalitetssikret oversettelse direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>