Tekniske oversettelser fra og til engelsk

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Teknisk oversettelse fra og til engelsk

Tekniske oversettelser til og fra engelsk krever knowhow og teknisk fagkunnskap.

Tekniske oversettelser krever høy språkkompetanse og teknisk knowhow. Derfor blir hvert oppdrag oversatt av en høyt kvalifisert oversetter som er spesialisert på ditt respektive fagområde og har målspråket som sitt morsmål. Våre engelsk-språklige tekniske oversettere kan levere oversettelser av høy kvalitet av monteringsveiledninger, bruksanvisninger og  produktspesifikasjoner, samt kreative tekster som marketingmaterial, PowerPoint-presentasjoner og hjemmesider.

Konsekvent terminologi i tekniske oversettelser fra og til engelsk

Terminologien er et svært viktig element i oversettelsesprosessen. En gjennomtenkt og enhetlig terminologi sparer deg for mange utgifter på grunn av bedre tekstkvalitet med færre korrekturer. Ved terminologistyringen struktureres den kundespesifikke terminologien og organiseres i en database som kan integreres i våre oversettingssystemer.  Et slikt system analyserer teksten og foreslår automatisk det riktige begrepet for oversetteren, hvis det finner et lagret begrepspar. Samtidig varsler den automatiske kvalitetskontrollen i oversettelsessystemet hvis terminologien i den oversatte teksten ikke er konsekvent. Det er viktig at konsepter og begreper oversettes på samme måte hver gang. Dette sørger for konsekvens i den aktuelle teksten og i fremtidige oversettelser. Vi lager en kundespesifikk terminologidatabase for språkene som skal oversettes. Denne databasen er fortrolig og benyttes kun for dine oversettelser.

Tekniske oversettelser til og fra engelsk på mange fagområder.  

  • Elektronikk
  • Energi 
  • IT og telekommunikasjon
  • Ingeniørvesen
  • Medisinske produkter og laboratorieinstrumenter 
  • Olje- og gassvirksomhet
  • Prosessteknikk

Tekniske oversettelser fra og til engelsk i kombinasjon med over 30 andre språk

Her er noen av språkene som vi oversetter til og fra engelsk: tysk, arabisk, baskisk, bulgarsk, katalansk, dansk, kinesisk, estisk, finsk, fransk, galisisk, gresk, hindi, nederlandsk, islandsk, italiensk, irsk, japansk, koreansk, kurdisk, latvisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumensk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tyrkisk, ungarsk.

Kvalitetsgaranti ISO 17100

Når du bestiller en oversettelse av tekniske dokumenter til eller fra engelsk hos oss får du garantert alltid en oversettelse av høyeste kvalitet. Vårt globale team består av over 5 500 tekniske oversettere fra hele verden, og alle er spesialister på sitt fagområde. Hos våre oversettere er ditt oversettingsprosjekt i beste hender!

Her kan du bestille en teknisk oversettelse til eller fra engelsk

Du kan bestille en teknisk oversettelse fra eller til engelsk online. Last opp ditt dokument og bestill direkte i vår oversettelsesportal.

Kontakt og flere opplysninger

Dersom du trenger flere opplysninger kan du kontakte oss hele året, døgnet rundt på E-Mail.

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå som har spesialisert seg på levering av kvalitetssikrede tekniske oversettelser til og fra engelsk direkte over internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>