The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tekniske oversettelser fra og til engelsk

Tekniske oversettelser til og fra engelsk krever knowhow og teknisk fagkunnskap.

Tekniske oversettelser krever høy språkkompetanse og teknisk knowhow. Derfor blir hvert oppdrag oversatt av en høyt kvalifisert oversetter som er spesialisert på ditt respektive fagområde og har målspråket som sitt morsmål. Våre engelsk-språklige tekniske oversettere kan levere oversettelser av høy kvalitet av monteringsveiledninger, bruksanvisninger og  produktspesifikasjoner, samt kreative tekster som marketingmaterial, PowerPoint-presentasjoner og hjemmesider.

Konsekvent terminologi i tekniske oversettelser fra og til engelsk

Terminologien er et svært viktig element i oversettelsesprosessen. En gjennomtenkt og enhetlig terminologi sparer deg for mange utgifter på grunn av bedre tekstkvalitet med færre korrekturer. Ved terminologistyringen struktureres den kundespesifikke terminologien og organiseres i en database som kan integreres i våre oversettingssystemer.  Et slikt system analyserer teksten og foreslår automatisk det riktige begrepet for oversetteren, hvis det finner et lagret begrepspar. Samtidig varsler den automatiske kvalitetskontrollen i oversettelsessystemet hvis terminologien i den oversatte teksten ikke er konsekvent. Det er viktig at konsepter og begreper oversettes på samme måte hver gang. Dette sørger for konsekvens i den aktuelle teksten og i fremtidige oversettelser. Vi lager en kundespesifikk terminologidatabase for språkene som skal oversettes. Denne databasen er fortrolig og benyttes kun for dine oversettelser.

Tekniske oversettelser til og fra engelsk på mange fagområder.  

  • Elektronikk
  • Energi 
  • IT og telekommunikasjon
  • Ingeniørvesen
  • Medisinske produkter og laboratorieinstrumenter 
  • Olje- og gassvirksomhet
  • Prosessteknikk

Tekniske oversettelser fra og til engelsk i kombinasjon med over 30 andre språk

Her er noen av språkene som vi oversetter til og fra engelsk: tysk, arabisk, baskisk, bulgarsk, katalansk, dansk, kinesisk, estisk, finsk, fransk, galisisk, gresk, hindi, nederlandsk, islandsk, italiensk, irsk, japansk, koreansk, kurdisk, latvisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumensk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tyrkisk, ungarsk.

ISO 17100 Kvalitetsgaranti

Når du bestiller en oversettelse av tekniske dokumenter til eller fra engelsk hos oss får du garantert alltid en oversettelse av høyeste kvalitet. Vårt globale team består av over 5 500 tekniske oversettere fra hele verden, og alle er spesialister på sitt fagområde. Hos våre oversettere er ditt oversettingsprosjekt i beste hender!

Fortrolighet er en selvfølge hos oss.

Vi håndterer ofte sensitive opplysninger og det er viktig for oss å behandle disse fortrolig.

Her kan du bestille en teknisk oversettelse til eller fra engelsk

Du kan bestille en teknisk oversettelse fra eller til engelsk online. Last opp ditt dokument og bestill direkte i vår Opens internal link in current windowOversettelsesportal.

Kontakt og flere opplysninger

Dersom du trenger flere opplysninger kan du kontakte oss hele året, døgnet rundt på Opens window for sending emailE-Mail.

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå som har spesialisert seg på levering av kvalitetssikrede tekniske oversettelser til og fra engelsk direkte over internett.