Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Teknisk oversettelse til og fra nederlandsk (hollandsk) ISO 17100

Tekniske oversettelser til og fra nederlandsk (hollandsk) krever gode språklige og tekniske kunnskaper

Tekniske oversettelse krever høy språklig kompetanse og teknisk spesialkunnskap, og derfor blir alle våre oversettelser utført av høyt utdannede nederlandske oversettere som har spesialisert seg på sitt tekniske fagområde og har målspråket som morsmål. Våre eksperter som oversetter til og fra nederlandsk kan håndtere alt fra installasjonsveiledninger, instruksjonsbøker, produktspesifikasjoner til kreative tekster som markedsføringsmateriale, Power Point- presentasjoner og hjemmesideinnhold.

Konsekvent terminologi i tekniske oversettelser til og fra nederlandsk

Terminologi er en meget viktig del av oversettelsesprosessen. Gjennomtenkt og konsekvent terminologi gir betydelige innsparinger for deg, takket være bedre tekstkvalitet og færre rettelser. Ved terminologistyring struktureres og samles virksomhetens spesifikke terminologi i termbaser. En termbase kan integreres med våre egne oversettelsessystemer, der oversetteren automatisk får opplyst det korrekte ordet eller begrepet når det er tilgjengelig i systemet. Samtidig vil den automatiske kvalitetskontrollen i oversettelsessystemet angi eventuelle uoverensstemmelser i terminologien i den oversatte teksten. Det er viktig for oversettelser at ord og begreper oversettes på samme måte hver gang. Det sørger for konsekvent språkbruk, både i den aktuelle teksten og i fremtidige oversettelser. Vi oppretter en kundespesifikk termbase for de språkene vi oversetter til. Den er fortrolig og blir kun brukt til dine oversettelser.

Teknisk oversettelse til/fra nederlandsk innen mange fagområder

  • Elektronikk
  • Energi 
  • IT og telekommunikasjon
  • Maskinteknikk
  • Medisinsk utstyr og laboratorieinstrumenter 
  • Olje- og gassutvinning
  • Prosessteknologi

Teknisk oversettelse til og fra nederlandsk fra mer enn 30 språk

Her er noen av de språkene vi oversetter til og fra nederlandsk: norsk, arabisk, baskisk, bulgarsk, katalansk, dansk, kinesisk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galicisk, gresk, hindi, hollandsk, islandsk, italiensk, irsk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, persisk, polsk, portugisisk, rumensk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, svensk, spansk, tsjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

ISO 17100-sertifisering gir kvalitetsgaranti

Du er alltid garantert den høyeste kvaliteten når du bruker byrået vårt til å oversette tekniske dokumenter til eller fra nederlandsk. Vårt globale team består av mer enn 5 500 tekniske oversettere fra hele verden, og hver enkelt av dem er en spesialist innen sitt fag. Oversettelsesprosjektet ditt er derfor i gode hender hos våre tekniske oversettere.

For oss er fortrolighet en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme opplysninger, og derfor legger vi stor vekt på å holde disse opplysningene fortrolige.

Her bestiller du en teknisk oversettelse til eller fra nederlandsk

Du kan bestille tekniske fagoversettelser fra norsk til nederlandsk eller nederlandsk til norsk direkte på nettet. Last opp dokumentet ditt og bestill direkte på vårs oversettelsesportal.

Kontakt og mer informasjon

Du kan kontakte oss på e-post 24 timer i døgnet, året rundt, hvis du har behov for mer informasjon.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå som er spesialisert på å levere kvalitetssikrede tekniske oversettelser til/fra nederlandsk direkte via Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>