Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Trenger du en statsautorisert translatør til tsjekkisk, ISO 17100

Trenger du raskt en statsautorisert oversettelse til tsjekkisk?

Da har du kommet til riktig sted. Vi har spesialisert oss på statsautoriserte oversettelser, og siden 2005 har vi levert statsautoriserte oversettelser til bl.a. tsjekkisk. Dokumenter som ofte må oversettes av en statsautorisert translatør er økonomiske dokumenter, som f.eks. kontoutskrifter, kvartalsrapporter og børsmeldinger, juridiske dokumenter, som f.eks. avtaler og kontrakter, rettsavgjørelser, registreringsdokumenter og ulike typer attester og sertifikater.

Translatørene våre er autorisert av Justisdepartementet i Tsjekkia. Vi prøver alltid, i den grad det er mulig, å bruke translatører som er autoriserte i det landet oversettelsen skal brukes. Så hvis du bestiller en statsautorisert oversettelse til tsjekkisk, vil den bli utført av en translatør som er autorisert i Tsjekkia. De oversettelsene vi utfører godkjennes av skoler, domstoler og myndigheter i Tsjekkia.

Statsautorisert oversettelse til tsjekkisk med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator var et av de første oversettelsesbyråene i verden som ble sertifisert. Allerede i 2011 gjennomgikk vi sertifiseringsprosessen, og fra 2015 har vi vært sertifisert i henhold til det som den gang var noe helt nytt, ISO 17100, en spesifikk kvalitetssertifisering for oversettelsesbyråer. Kvalitetssertifiseringen vår innebærer et løfte til deg som kunde: vi garanterer kvaliteten til de oversettelsene vi leverer. Dersom det skulle skje en feil, retter vi den omgående.

Dette får du når du bestiller en statsautorisert oversettelse til tsjekkisk

Oversetterne våre er profesjonelle, universitetsutdannede oversettere med tsjekkisk som morsmål. I tillegg er de spesialister innen det fagområdet de oversetter, forstår kildeteksten og er kjent med terminologien. Vi leverer statsautoriserte oversettelser til tsjekkisk av høyeste kvalitet, med korrekt språkbruk og terminologi. I den grad det er mulig prøver vi også alltid å bibeholde samme layout som i originaldokumentet.

For oss er fortrolighet en selvfølge

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Her bestiller du en statsautorisert oversettelse til tsjekkisk

Velg kildespråk og målspråk, og last opp dokumentet i vår oversettelsesportal. Bare tre raske trinn, og på under ett minutt vet du hva oversettelsen din vil koste og når vi forventer å kunne levere. Du kan sende oss dokumenter i Word, PDF, TIFF og flere andre formater. Hvis du trenger flere opplysninger, kan du kontakte oss døgnet rundt på e-mail.

Hvem er The Native Translator

The Native Translator er et globalt ISO 17100-serfisert oversettelsesbyrå som har spesialisert seg på å levere oversettelser av høy kvalitet. Hos oss kan du bestille fagoversettelser av høy kvalitet og statsautoriserte oversettelser til og fra 30 språk direkte på nett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>