Statsautorisert translatør til engelsk

Statsautorisert translatør til engelsk

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Autorisert og sertifisert
 • Eksperter på autoriserte oversettelser som leveres innen 24-48 timer
 • Autoriserte oversettelser med underskrift og stempel
 • Autoriserte og sertifiserte oversettere for over 50 land

Trenger du raskt en statsautorisert oversettelse til engelsk?

Native Translators kjernevirksomhet er oversettelsestjenester for offentlig og privat sektor, men vi hjelper også privatpersoner som trenger hjelp med kvalifisert oversettelse. Vi har lang erfaring fra bransjen, og siden 2005 har vi hjulpet selskaper og privatpersoner med statsautoriserte oversettelser til engelsk. I de fleste land krever offentlige myndigheter og institusjoner at oversettelse av juridiske og administrative dokumenter og attester skal utføres av en statsautorisert translatør.

Statsautorisert translatør til engelsk

Translatørene våre er autorisert av Norges Handelshøyskole og/eller lokalt i Australia, Canada, New Zealand, Storbritannia og USA, avhengig av hvor oversettelsen skal brukes. I den grad det er mulig, prøver vi alltid å bruke translatører som er autorisert i det landet oversettelsen skal brukes. Så hvis du f.eks. bestiller en statsautorisert oversettelse til engelsk som skal brukes i Australia, bruker vi en translatør som er autorisert i Australia. Derfor er det viktig at du ved bestilling angir i hvilket land oversettelsen din skal brukes.

De oversettelsene vi utfører godkjennes naturligvis av både skoler, domstoler og myndigheter i mottakerlandet.

Hva slags dokumenter krever autorisert oversettelse?

Under finner du eksempler på dokumenter som typisk må oversettes til engelsk av en statsautorisert translatør: Adopsjonspapirer, arbeidsattester, arvedokumenter, avtaler, dødsattester, firmaattester, fullmakter, fødselsattester, karakterutskrifter, kontrakter, legeattester, navnemeldinger, politiattester, skattedokumenter, separasjonsbevillinger, skilsmissebevillinger, skjøter, stiftelsesdokumenter, tinglysninger, vedtekter, vigselsattester, vitnemål, etc.

Statsautorisert oversettelse til engelsk med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre kvalitetssertifiseringer.

GDPR og personvern

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse til engelsk her

Du kan enkelt få et tilbud og bestille en statsautorisert oversettelse til engelsk i vår oversettelsesportal. Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning (vi er PCI Security Standards-sertifisert).

Merk: Hvis du ikke har en skanner, anbefaler vi gratis appen Adobe Scan.

The Native Translator er et globalt ISO 17100-serfisert oversettelsesbyrå som har spesialisert seg på å levere oversettelser av høy kvalitet. Hos oss kan du bestille fagoversettelser av høy kvalitet og statsautoriserte oversettelser til og fra 30 språk direkte på nett.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>