The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Trenger du en statsautorisert translatør til bulgarsk, ISO 17100

Trenger du raskt en statsautorisert oversettelse til bulgarsk?

Da har du kommet til riktig sted. Vi har spesialisert oss på statsautoriserte oversettelser, og siden 2005 har vi levert statsautoriserte oversettelser til bl.a. bulgarsk. Dokumenter som ofte må oversettes av en statsautorisert translatør er økonomiske dokumenter, som f.eks. kontoutskrifter, kvartalsrapporter og børsmeldinger, juridiske dokumenter, som f.eks. avtaler og kontrakter, rettsavgjørelser, registreringsdokumenter og ulike typer attester og sertifikater.

Translatørene våre er autorisert av Utenriksdepartementet i Bulgaria. Vi prøver alltid, i den grad det er mulig, å bruke translatører som er autoriserte i det landet oversettelsen skal brukes. Så hvis du bestiller en statsautorisert oversettelse til bulgarsk, vil den bli utført av en translatør som er autorisert i Bulgaria. De oversettelsene vi utfører godkjennes av skoler, domstoler og myndigheter i Bulgaria.

Statsautoriserte oversettelser med kvalitetsgaranti

The Native Translator var et av de første oversettelsesbyråene i verden som ble sertifisert. Allerede i 2011 gjennomgikk vi sertifiseringsprosessen, og fra 2015 har vi vært sertifisert i henhold til det som den gang var noe helt nytt, ISO 17100, en spesifikk kvalitetssertifisering for oversettelsesbyråer. Kvalitetssertifiseringen vår innebærer et løfte til deg som kunde: vi garanterer kvaliteten til de oversettelsene vi leverer. Dersom det skulle skje en feil, retter vi den omgående.

Dette får du når du bestiller en statsautorisert oversettelse til bulgarsk hos The Native Translator

Oversetterne våre er profesjonelle, universitetsutdannede oversettere med bulgarsk som morsmål. I tillegg er de spesialister innen det fagområdet de oversetter, forstår kildeteksten og er kjent med terminologien. Vi leverer statsautoriserte oversettelser til bulgarsk av høyeste kvalitet, med korrekt språkbruk og terminologi. I den grad det er mulig prøver vi også alltid å bibeholde samme layout som i originaldokumentet.

Her bestiller du en statsautorisert oversettelse til bulgarsk

Velg kildespråk og målspråk, og last opp dokumentet i vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal. Bare tre raske trinn, og på under ett minutt vet du hva oversettelsen din vil koste og når vi forventer å kunne levere. Du kan sende oss dokumenter i Word, PDF, TIFF og flere andre formater. Hvis du trenger flere opplysninger, kan du kontakte oss døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Hvem er The Native Translator

The Native Translator er et globalt ISO 17100-serfisert oversettelsesbyrå som har spesialisert seg på å levere oversettelser av høy kvalitet. Hos oss kan du bestille fagoversettelser av høy kvalitet og statsautoriserte oversettelser til og fra 30 språk direkte på nett.