Statsautorisert oversettelse online

Vi tilbyr statsautorisert oversettelse til de fleste språk online

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Autorisert og sertifisert
 • Eksperter på autoriserte oversettelser som leveres innen 24-48 timer
 • Autoriserte oversettelser med underskrift og stempel
 • Autoriserte og sertifiserte oversettere for over 50 land

Statsautorisert oversettelse til 25 sprog online

The Native Translator påtar seg statsautoriserte oversettelser innen fagområdene juss og finans. Vi oversetter dokumenter innen selskapsrett, avtalerett, opphavsrett til åndsverk, voldgift, bank- og finansrett, familierett og arverett til og fra 25 språk. Dessuten oversetter vi personlige dokumenter slik som vitnemål, utskrift av opplysninger fra folkeregisteret, vigselsattest, fødselsattest, førerkort, pass osv.

Dokumenter som skal innleveres til banker, domstoler, myndigheter, notarius publicus og universiteter må alltid være oversatt av en sertifisert eller statsautorisert translatør

En statsautorisert oversettelse er utført av en statsautorisert translatør som har fått utlevert en offentlig translatørbevilling, og som dermed er bemyndiget til å stemple og bekrefte med sin underskrift at oversettelsen er en fullstendig og nøyaktig gjengivelse av kildeteksten. Dokumenter som skal innleveres til universiteter, myndigheter og domstoler må alltid være oversatt av en statsautorisert translatør. Denne autorisasjonen er en kvalitetsgaranti og betyr at et oversatt dokument er like gyldig som et originaldokument. Oversettelsen blir stemplet og underskrevet av translatøren.

Ulike land har imidlertid forskjellig prosedyre for statsautoriserte oversettelse. I Frankrig, Tyskland og i de andre tysktalende landene blir oversetterne autorisert av domstolene, mens det i engelskspråklige land finnes spesielle organisasjoner som er ansvarlige både for tildeling av autorisasjoner og for foreningen til de sertifiserte translatørene.

Vi står til tjeneste for bedrifter, advokatkontorer og myndigheter, men også for privatpersoner

Uansett om du er en representant for et stort flernasjonalt konsern eller du er en privatperson som trenger en statsautorisert oversettelse raskt – du er velkommen og kan komme i kontakt med oss døgnet rundt.

Konfidensialitet og sikker filhåndtering, GDPR

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Filene dine blir overført via kundeportalen vår i kodet form (SSL). Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Statsautorisert oversettelse med kvalitetsgaranti ISO 17100 online

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre kvalitetssertifiseringer.

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse her:

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår oversettelsesportal. Du betaler direkte online med kredittkortet ditt via PayPal eller Saferpay, som er en sikker sveitsisk betalingsløsning (vi er PCI Security Standards-sertifisert).

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via e-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 og vi spesialiserer oss på kvalitetssikret finansiell og juridisk oversettelse direkte over Internett.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>