Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautorisert oversettelse av vitnemål til spansk online

Her kan du praktisk, enkelt og direkte online bestille en statsautorisert oversettelse til spansk av ditt vitnemål fra grunnskole, videregående skole og universitet. 

Slik bestiller du en oversettelse av ditt vitnemål til spansk:

  1. Skann ditt vitnemål
  2. Last opp det til vår oversettelsesportal
  3. Følg instruksjonene og i tre enkle trinn har du bestilt din oversettelse. Vi leverer ofte innen 24 timer.

The Native Translator utfører raske oversettelser av vitnemål direkte på nettet, spanske oversettelser som er akseptert av skoler og universiteter, uten at disse skal notariseres. Vi tilbyr deg autoriserte oversettelser av sertifikater, akademiske rapporter, prestasjonsvurderinger, vitnemål og karakterutskrifter til spansk.

Hva er en statsautorisert oversettelse?

En statsautorisert oversettelse er utført av en statsautorisert translatør som har fått utlevert en offentlig translatørbevilling, og som dermed er bemyndiget til å stemple og bekrefte med sin underskrift at oversettelsen er en fullstendig og nøyaktig gjengivelse av kildeteksten.

Spansk statsautorisert oversettelse av alle typer dokumenter:

Uansett hvilken dokumenttype det gjelder, vi kan hjelpe deg: Adopsjonspapirer, arbeidsattester, arvedokumenter, dødsattester, firmaattester, fullmakter, fødselsattester, karakterutskrifter, kontrakter, legeattester, navnemeldinger, politiattester skattedokumenter, separasjonsbevillinger, skilsmissebevillinger, tinglysninger, vedtekter, vigselsattester, vitnemål, etc.

Kvalitet som du kan stole på ISO 17100

Som et ISO 17100-sertifisert oversetterbyrå følger vi en streng kvalitetssikring for å sikre at oversettelsen vi leverer til deg er korrekt både når det gjelder layout, terminologi, og ikke minst at den vil bli akseptert av de skoler i landet der du har tenkt å søke om utdanning. Vi kan garantere dette fordi vi alltid bruker oversettere som er godkjent og autorisert i mottakerlandet.

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse til spansk av ditt vitnemål her

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av vitnemålet ditt til spansk direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår oversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via e-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå online som er spesialisert på å levere statsautoriserte oversettelser av dokumenter til spansk direkte på nett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>