The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse av vitnemål til spansk online

Her kan du direkte online bestille en statsautorisert oversettelse av ditt vitnemål til spansk

Slik bestiller du en oversettelse av ditt vitnemål til spansk

  1. Skann ditt vitnemål
  2. Last opp det til vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal
  3. Følg instruksjonene og i tre enkle trinn på under ett minutt har du bestilt din oversettelse. Vi leverer ofte innen 24 timer.

The Native Translator utfører oversettelser av vitnemål til spansk direkte på nettet, oversettelser som er akseptert av skoler og universiteter over hele verden, uten at disse skal notariseres. 

Kvalitet som du kan stole på

Som et ISO17100-sertifisert oversetterbyrå følger vi naturligvis en svært streng kvalitetssikring, dette for å sikre at oversettelsen vi leverer til deg har en korrekt terminologi, og ikke minst at den blir akseptert av de skoler i landet der du har tenkt å søke om utdanning. Vi kan garantere dette fordi vi alltid bruker spanske oversettere som er godkjent og autorisert i mottakerlandet.

Spansk statsautorisert oversettelse av alle typer dokumenter

Vi kan hjelpe deg uansett hvilken dokumenttype det gjelder. Vi oversetter ikke bare vitnemål, men også kontrakter, dommer, avtaler, lisenser, registerutdrag, fødselsattest, etc. 

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse til spansk av ditt vitnemål her

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av vitnemålet ditt til spansk direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via Opens window for sending emaile-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå online som er spesialisert på å levere statsautoriserte oversettelser til spansk av dokumenter direkte på nett.