The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse av vitnemål til engelsk online

Statsautorisert oversettelse av vitnemål til engelsk

Når du raskt trenger en statsautorisert oversettelse av ditt vitnemål, kan vi hjelpe deg, og det døgnet rundt fra 24 språk online. Med over 1.000 statsautoriserte og sertifiserte oversettere, kan vi hjelpe deg uansett språkkombinasjon; online håndterer vi flere enn 600 språkkombinasjoner.

Vi leverer oversettelsen direkte til skolens inntaksenhet

Inntaksenhetene, på f.eks. amerikanske skoler, krever ofte at oversettelsen sendes fra oversetteren eller oversetterbyrået direkte til skolen, og dette gjør vi naturligvis uten ekstra kostnad.

Vi bruker alltid lokalt autoriserte oversettere

Hvis du vil studere i USA, og derfor trenger å oversette ditt vitnemål til engelsk, så bruker vi en av våre amerikanske oversettere som bor og er autorisert i USA. Dette betyr at oversettelsen ikke trenger å være legalisert av notarius publicus, men er akseptert direkte av skolen, og dermed går hele prosessen raskere og blir også billigere.

Hos oss får du kvalitetsgaranti på din oversettelsen av vitnemålet ditt

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO17100, og vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av sertifiserende myndighet, dette gir deg som kunde naturligvis en svært stor trygghet.

Konfidensialitet en selvfølge

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon, og opprettholder naturligvis alltid en streng taushetsplikt. 

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse til engelsk av vitnemål ditt her

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse til engelsk av vitnemålet ditt direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via Opens window for sending emaile-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå online som er spesialisert på å levere statsautoriserte oversettelser av dokumenter direkte på nett.