Statsautorisert oversettelse av vitnemål til engelsk The Native Translator
Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautorisert oversettelse av vitnemål til engelsk online

Statsautorisert oversettelse av vitnemål til engelsk

Når du raskt trenger en statsautorisert oversettelse av ditt vitnemål, kan vi hjelpe deg, og det døgnet rundt fra 24 språk online. Med over 1.000 statsautoriserte og sertifiserte oversettere, kan vi hjelpe deg uansett språkkombinasjon; online håndterer vi flere enn 600 språkkombinasjoner.

Hva er en statsautorisert oversettelse?

En statsautorisert oversettelse er utført av en statsautorisert translatør som har fått utlevert en offentlig translatørbevilling, og som dermed er bemyndiget til å stemple og bekrefte med sin underskrift at oversettelsen er en fullstendig og nøyaktig gjengivelse av kildeteksten.

Vi leverer oversettelsen direkte til skolens inntaksenhet

Inntaksenhetene, på f.eks. amerikanske skoler, krever ofte at oversettelsen sendes fra oversetteren eller oversetterbyrået direkte til skolen, og dette gjør vi naturligvis uten ekstra kostnad.

Vi bruker alltid lokalt autoriserte oversettere

Hvis du vil studere i USA, og derfor trenger å oversette ditt vitnemål til engelsk, så bruker vi en av våre amerikanske oversettere som bor og er autorisert i USA. Dette betyr at oversettelsen ikke trenger å være legalisert av notarius publicus, men er akseptert direkte av skolen, og dermed går hele prosessen raskere og blir også billigere.

Hos oss får du kvalitetsgaranti på oversettelsen av vitnemålet ditt ISO 17100

The Native Translator har som mål å levere oversettelser med teknisk kvalitet av beste standard. For å oppnå denne standarden er ISO 17100:2015/Amd:2017-sertifisert (tidligere EN 15038), og det har vi vært siden 2011. Disse sertifiseringene opprettholdes gjennom regelmessig evaluering utført av et godkjent evalueringsorgan.

Full fortrolighet

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Du kan bestille en oversettelse av ditt vitnemål til engelsk her

Du kan bestille en profesjonell oversettelse eller en autorisert oversettelse av ditt vitnemål til engelsk direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår oversettelsesportal.

Kontakt oss via e-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå online som er spesialisert på å levere statsautoriserte oversettelser av dokumenter direkte på nett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>