Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautorisert oversettelse av utenlandske vitnemål online.

Statsautorisert oversettelse av utenlandske vitnemål

Når du raskt trenger en statsautorisert oversettelse av ditt utenlandske vitnemål, kan vi hjelpe deg, og det døgnet rundt. Med over 1.000 statsautoriserte og sertifiserte oversettere, kan vi hjelpe deg uansett språkkombinasjon; online håndterer vi 648 språkkombinasjoner.

NOKUTs generelle dokumentasjonskrav – utenlandske vitnemål

NOKUT krever normalt ikke originaldokumenter med mindre dette er spesifisert i kravene for det enkelte land, eller du får beskjed om dette. NOKUT kan kreve både originale utdanningsdokumenter, identitetspapirer og originale oversettelser. Oversettelsene må gjøres av en statsautorisert (offisiell) oversetter. Det må gå frem av dokumentene hvem som har oversatt dem. Dokumentene dine kan oversettes i Norge eller i utlandet.

Statsautorisert oversettelse av vitnemål online

Vi håndterer alle former for kvalifisert oversettelse innen medisin, teknikk og juss til statsautorisert oversettelse av f.eks. dommer, kontrakter, registre, førerkort og vitnemål mm.

Hos oss får du kvalitetsgaranti på din oversettelse av vitnemål ISO 17100

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100, og vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av sertifiserende myndighet, dette gir deg som kunde naturligvis en svært stor trygghet.

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av utenlandske vitnemål her

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av ditt utenlandske vitnemålet direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår oversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via e-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå online som er spesialisert på å levere statsautoriserte oversettelser av dokumenter direkte på nett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>