The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse av utenlandske vitnemål online.

Statsautorisert oversettelse av utenlandske vitnemål

Når du raskt trenger en statsautorisert oversettelse av ditt utenlandske vitnemål, kan vi hjelpe deg, og det døgnet rundt. Med over 1.000 statsautoriserte og sertifiserte oversettere, kan vi hjelpe deg uansett språkkombinasjon; online håndterer vi 648 språkkombinasjoner.

Statsautorisert oversettelse av vitnemål online

Vi håndterer alle former for kvalifisert oversettelse innen medisin, teknikk og juss til statsautorisert oversettelse av f.eks. dommer, kontrakter, registre, førerkort og vitnemål mm.

Hos oss får du kvalitetsgaranti på din oversettelse av vitnemål

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO17100, og vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av sertifiserende myndighet, dette gir deg som kunde naturligvis en svært stor trygghet.

Konfidensialitet en selvfølge

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon, og opprettholder naturligvis alltid en streng taushetsplikt.

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av utenlandske vitnemål her

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av ditt utenlandske vitnemålet direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via Opens window for sending emaile-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå online som er spesialisert på å levere statsautoriserte oversettelser av dokumenter direkte på nett.