The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse av offisielle dokumenter

Statsautorisert oversettelse av offisielle dokumenter på nettet

Trenger du å oversette offentlige dokumenter, avtaler, regnskap, karakterer og sertifikater som er juridisk bindende dokumenter, kreves det ofte en statsautorisert oversetter. Vi hjelper deg med å oversette dokumentene som krever juridisk sertifisering og stempel fra en statsautorisert translatør. Vi oversetter; firmaattester, fullmakter, arvedokumenter, dødsattester vigselsattester, skilsmissebevillinger vitnemål og andre typer offisielle sertifiseringer fra offentlige utnevnte og statsautoriserte oversettere. Vi oversetter alle typer offisielle dokumenter og ekspert-rapporter. Vårt ISO 17100-sertifiserte oversettelsesbyrå arbeider utelukkende med profesjonelle oversettere over hele verden og støtter deg profesjonelt i alle oversettelses-saker.

Statsautorisert oversettelse av offisielle dokumenter

Via vår oversettelsesportal kan du til og med ganske enkelt legge inn bestillinger på nettet for sertifiserte oversettelser av offisielle dokumenter med nøyaktighet som er bekreftet med signatur og stempel av en statsautorisert oversetter innen 25 språk. Du trenger ikke sende oss noen originale dokumenter per post – bare skann dokumentet tydelig lesbart, last det opp via oversettelsesportalen (sikker SSL-tilkobling) og du vil på kort tid få den ferdige oversettelsen på språket du ønsker som en PDF-skanning og også, som et alternativ, den opprinnelige oversettelsen med signaturen og stempelet til den statsautoriserte oversetteren via posten. Når du legger inn bestillingen, informer oss om landet hvor oversettelsen skal brukes, slik at vi kan velge en passende oversetter.

Faglige morsmålsoversettere

Faglige oversettere som oversetter til morsmålet sitt har de beste forutsetningene for å levere gode oversettelser, både når det gjelder språk og fagområde/tema. Det betyr at du som kunde vil motta en faglig oversettelse av høy kvalitet tilpasset målgruppen din. En oversetter

  • som har fullført en yrkesutdanning innen oversettelse,
  • som har nødvendige faglige kunnskaper og
  • som oversetter til morsmålet sitt,

leverer den kvaliteten som du forventer.

Taushetsplikt er en selvfølge for oss

Vi håndterer ofte sensitive opplysninger og legger selvsagt stort vekt på streng taushetsplikt.

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse her

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av dokumenter direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via Opens window for sending emaile-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå online som er spesialisert på å levere statsautoriserte oversettelser av dokumenter direkte på nett.