Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautorisert oversettelse av leiekontrakt, ISO 17100 sertifisert

Trenger du en juridisk oversettelse av leiekontrakten din eller en annen avtaletekst?

Juridiske oversettelser krever presisjon. Hos The Native Translator finner du profesjonelle oversettere med juridisk kompetanse. Våre oversettere utfører profesjonelle og fagmessige oversettelser av kontrakter fra et annet språk til norsk eller oversetter en norsk kontrakt til det språket du ønsker. Hvis oversettelsen må være autorisert, setter vi en statsautorisert translatør på oppdraget.

Hva er en statsautorisert oversettelse?

En statsautorisert oversettelse er utført av en statsautorisert translatør som har fått utlevert en offentlig translatørbevilling, og som dermed er bemyndiget til å stemple og bekrefte med sin underskrift at oversettelsen er en fullstendig og nøyaktig gjengivelse av kildeteksten. Under finner du eksempler på dokumenter som typisk må oversettes av en statsautorisert translatør:

Adopsjonspapirer, arbeidsattester, arvedokumenter, dødsattester, firmaattester, fullmakter, fødselsattester, karakterutskrifter, kontrakter, legeattester, leiekontrakter, navnemeldinger, politiattester skattedokumenter, separasjonsbevillinger, skilsmissebevillinger, tinglysninger, vedtekter, vigselsattester, vitnemål, etc.

Det behøver ikke å være dyrt å få oversatt en leiekontrakt

Det trenger ikke å være dyrt å få oversatt en leiekontrakt. The Native Translator er et veletablert, pålitelig og profesjonelt ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå med flere enn 5500 oversettere for ulike språkkombinasjoner. Du kan raskt og enkelt beregne online hva det vil koste å få oversatt en leiekontrakt. Vis tilbud. Når oversettelsen er ferdig, sender vi deg en e-post med lenke slik at du kan laste den ned. Har du bestilt en original på papir, mottar du den i posten innen to til tre dager.

Autorisert oversettelse av leiekontrakt med kvalitetsgaranti ISO 17100

Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100, og annethvert år blir arbeidet vårt kontrollert av en sertifiseringsinstans. Dette gir kundene våre ekstra trygghet.  

Konfidensialitet er en selvfølge for oss

Vi håndterer ofte sensitiv informasjon og legger selvsagt stor vekt på absolutt taushetsplikt.

For flere opplysninger kan du kontakte oss 24/7 på e-post.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi er spesialisert på å levere autoriserte oversettelser med kvalitetsgaranti direkte via internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>