The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse av førerkort

Bestill den statsautoriserte oversettelsen av ditt førerkort og lignende dokumenter direkte på nettet

Som eier av et utenlandsk førerkort, har du kommet til rett sted. Utenlandske førerkort utstedt på et annet språk enn norsk, skal ha en medfølgende  statsautorisert oversettelse. Vi arbeider raskt, og kan ofte levere en statsautorisert oversettelse av førerkort innen 24 timer. Vi utfører statsautoriserte oversettelser av førerkort og lignende dokumenter mellom 25 språk – og absolutt konfidensialitet er en selvfølge.

Statsautoriserte oversettelser innen 24 timer

Når oversettelsen er klar, sender vi deg en lenke via e-post som gjør det mulig å laste ned oversettelsen. Hvis du har bestilt originaldokumentet, vil du vanligvis motta det via vanlig postgang innen to til tre dager.

Statsautorisert oversettelse med kvalitetsgaranti

Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100, og arbeidet vårt revideres hvert annet år av et sertifiseringsorgan. Dette betyr at du som kunde kan stole 100% på arbeidet vårt.

Konfidensialitet er en selvfølge for oss

Vi behandler ofte mye sensitiv informasjon og, selvfølgelig, legger vi stor vekt på streng konfidensialitet.

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av førerkort her

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av ditt førerkort direkte på nett. Last opp dokumentet ditt, og bestill direkte på vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via Opens window for sending emaile-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå online som er spesialisert på å levere statsautoriserte oversettelser av dokumenter direkte på nett.