The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse av fødselsattester – 24-timers levering

Statsautorisert oversettelse av fødselsattester og andre offisielle dokumenter for alle land

Vi oversetter alle typer vitnemål og attester til de fleste språk, og vi kan som regel levere innen 24 timer. Hvis du for eksempel emigrerer til et annet land, ønsker å kjøpe en eiendom i et annet land eller har tenkt å gifte deg i utlandet, må du kunne bevise identiteten din med en fødselsattest. Vi oversetter fødselsattester og andre offisielle dokumenter til 25 språk - raskere enn andre oversettelsestjenester som tilbys på nettet.

Alle våre oversettere har målspråket som morsmål og er profesjonelle fagfolk som kan oversette alle typer offisielle dokumenter innen kort tid og er statsautoriserte i forskjellige land, slik at de også kan leverer autoriserte oversettelser av offisielle dokumenter.

Få fødselsattesten din oversatt – få ditt uforpliktende tilbud

Motta et Opens internal link in current windowpristilbud for ønsket oversettelse innen ett minutt! Du trenger bare å laste opp den skannede fødselsattesten (eller et annet dokument), og angi kilden og målspråket.

Vi utfører statsautoriserte oversettelser av følgende dokumenter:

  • Fødselsattester
  • Ekteskaps- og skilsmissepapirer
  • Kontrakter
  • Bankdokumenter
  • Medisinske rapporter
  • Innvandringsdokumenter, etc.

Hvis du vil ha en autorisert oversettelse av din fødselsattest utført, oppgi for hvilket land du trenger den autoriserte oversettelsen. Hvert land har ulike regler med hensyn til autoriserte oversettelser.

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av din fødselsattest her

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av din fødselsattest direkte på nett. Last opp dokumentet ditt, og bestill direkte på vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via Opens window for sending emaile-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå online som er spesialisert på å levere statsautoriserte oversettelser av dokumenter direkte på nett.