The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Statsautorisert oversettelse av fødselsattest – 24-timers levering

Statsautorisert oversettelse av fødselsattest og andre offisielle dokumenter for alle land

Hvis du for eksempel emigrerer til et annet land, ønsker å kjøpe en eiendom i et annet land eller har tenkt å gifte deg i utlandet, må du kunne bevise identiteten din med en fødselsattest. Vi oversetter fødselsattester og andre offisielle dokumenter til 25 språk - raskere enn andre oversettelsestjenester som tilbys på nettet.

Alle våre oversettere har målspråket som morsmål og er profesjonelle fagfolk som kan oversette alle typer offisielle dokumenter innen kort tid og er statsautoriserte i forskjellige land, slik at de også kan leverer autentiserte, dvs. sertifiserte, oversettelser av offisielle dokumenter.

Få fødselsattesten din oversatt – få ditt uforpliktende tilbud

Motta et Opens internal link in current windowpristilbud på nettet for ønsket oversettelse innen ett minutt! Du trenger bare å laste opp den skannede fødselsattesten (eller et annet dokument), og angi kilden og målspråket. Vi garanterer oversettelse av tre DIN A4-sider eller 800 ord innen 24 timer!

De statsautoriserte oversettelsene vi utfører inkluderer følgende dokumenter:

  • Fødselsattest
  • Ekteskaps- og skilsmissepapirer
  • Kontrakter
  • Bankdokumenter
  • Medisinske rapporter
  • Innvandringsdokumenter, etc.

Hvis du vil ha en sertifisert oversettelse utført, oppgi for hvilket land du trenger den sertifiserte oversettelsen. Hvert land har ulike regler med hensyn til sertifiserte oversettelser.

For ytterligere spørsmål, eller for et individuelt pristilbud for andre språk, er oversettelsesbyrået vårt tilgjengelig alle ukedager. Du kan kontakte oss via Opens window for sending emaile-post.

Du kan be om tilbud og legge inn bestillinger for oversettelser direkte på nettet: " Opens internal link in current windowvis pristilbud "

The Native Translator er et sertifisert oversettelsesbyrå i samsvar med ISO 17100. Vi er spesialister på å levere statsautorisert oversettelse direkte via Internett.