tatsautorisert oversettelse av dokumenter

Statsautorisert oversettelse av dokumenter

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Autorisert og sertifisert
 • Eksperter på autoriserte oversettelser som leveres innen 24-48 timer
 • Autoriserte oversettelser med underskrift og stempel
 • Autoriserte og sertifiserte oversettere for over 50 land

Bestill en statsautorisert oversettelse av alle typer dokumenter direkte på nettet

Oversetterne våre oversetter tekster, sertifiseringer, nettsideinnhold, patenter eller offisielle dokumenter med presisjon og terminologisk nøyaktighet. Sertifikater, søknadspapirer, HR-erklæringer, årsrapporter eller rettsdokumenter: I mange tilfeller er ikke bare en oversettelse nødvendig, men også autorisering av det oversatte dokumentet. For dette formålet er oversettelsesbyrået vårt også den partneren du kan stole på med vår individuelle service. Vi er her for å gi allsidig støtte til kundene våre med statsautoriserte oversettelser innen alle kompetanseområder. 

Vi arbeider meget raskt og kan ofte levere en autorisert oversettelse innen 24 timer. Vi foretar autoriserte oversettelser av fødselsattester og lignende dokumenter mellom 25 språk – og selvfølgelig med absolutt konfidensialitet.

Statsautorisert oversettelse innen 24 timer

En statsautorisert oversettelse er utført av en statsautorisert translatør som har fått utlevert en offentlig translatørbevilling av Kunnskapsdepartementet til å stemple og bekrefte riktigheten av oversatte dokumenter. Translatøren bekrefter med sin underskrift at oversettelsen er en fullstendig og nøyaktig gjengivelse av kildeteksten.

Under finner du eksempler på dokumenter som typisk må oversettes av en statsautorisert translatør:
Adopsjonspapirer, arbeidsattester, arvedokumenter, dødsattester, firmaattester, fullmakter, fødselsattester, karakterutskrifter, kontrakter, legeattester, navnemeldinger, politiattester skattedokumenter, separasjonsbevillinger, skilsmissebevillinger, tinglysninger, vedtekter, vigselsattester, vitnemål, etc.

Statsautorisert oversettelse av dokumenter med kvalitetsgaranti: ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

For oss er fortrolighet en selvfølge

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet.

Her bestiller du en statsautorisert oversettelse av dine dokumenter

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av dokumenter direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår oversettelsesportal. Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå online som er spesialisert på å levere autoriserte oversettelser av dokumenter direkte på nett.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>