Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautorisert oversettelse av dokumenter

Bestill en statsautorisert oversettelse av alle typer dokumenter direkte på nettet

Oversetterne våre oversetter tekster, sertifiseringer, nettsideinnhold, patenter eller offisielle dokumenter med presisjon og terminologisk nøyaktighet. Sertifikater, søknadspapirer, HR-erklæringer, årsrapporter eller rettsdokumenter: I mange tilfeller er ikke bare en oversettelse nødvendig, men også autorisering av det oversatte dokumentet. For dette formålet er oversettelsesbyrået vårt også den partneren du kan stole på med vår individuelle service. Vi er her for å gi allsidig støtte til kundene våre med statsautoriserte oversettelser innen alle kompetanseområder. 

Vi arbeider meget raskt og kan ofte levere en autorisert oversettelse innen 24 timer. Vi foretar autoriserte oversettelser av fødselsattester og lignende dokumenter mellom 25 språk – og selvfølgelig med absolutt konfidensialitet.

Statsautorisert oversettelse innen 24 timer

En statsautorisert oversettelse er utført av en statsautorisert translatør som har fått utlevert en offentlig translatørbevilling, og som dermed er bemyndiget til å stemple og bekrefte med sin underskrift at oversettelsen er en fullstendig og nøyaktig gjengivelse av kildeteksten.

Under finner du eksempler på dokumenter som typisk må oversettes av en statsautorisert translatør:
Adopsjonspapirer, arbeidsattester, arvedokumenter, dødsattester, firmaattester, fullmakter, fødselsattester, karakterutskrifter, kontrakter, legeattester, navnemeldinger, politiattester skattedokumenter, separasjonsbevillinger, skilsmissebevillinger, tinglysninger, vedtekter, vigselsattester, vitnemål, etc.

Statsautorisert oversettelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100, og arbeidet vårt revideres hvert annet år av et sertifiseringsorgan. Dette betyr at du som kunde kan stole på arbeidet vårt.

Full fortrolighet

For oss er det en selvfølge at alle kundedata og -dokumenter behandles strengt fortrolig. Våre ekspertoversettere er forpliktet av strenge fortrolighetsavtaler.

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse her

Du kan kontakte oss døgnet rundt på e-post for å få mer informasjon.

Her kan du både få et tilbud og bestille en oversettelse. Klikk på PRISBEREGNER. Når oversettelsen er klar, sender vi deg en lenke via e-post som gjør det mulig å laste ned oversettelsen. Hvis du har bestilt originaldokumentet, vil du vanligvis motta dette via vanlig postgang innen to til tre dager.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå online som er spesialisert på å levere autoriserte oversettelser av dokumenter direkte på nett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>