The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse av dokumenter

Legg inn bestillingen din for oversettelse av alle typer dokumenter direkte på nettet

Oversetterne våre oversetter tekster, sertifiseringer, nettsideinnhold, patenter eller offisielle dokumenter med presisjon og terminologisk nøyaktighet. Sertifikater, søknadspapirer, HR-erklæringer, årsrapporter eller rettsdokumenter: I mange tilfeller er ikke bare en oversettelse nødvendig, men også autorisering av det oversatte dokumentet. For dette formålet er oversettelsesbyrået vårt også den partneren du kan stole på med vår individuelle service. Vi er her for å gi allsidig støtte til kundene våre med statsautoriserte oversettelser innen alle kompetanseområder. 

Vi arbeider meget raskt og kan ofte levere en autorisert oversettelse innen 24 timer. Vi foretar autoriserte oversettelser av fødselsattester og lignende dokumenter mellom 25 språk – og selvfølgelig med absolutt konfidensialitet.

Statsautorisert oversettelse oversettelser innen 24 timer

Når oversettelsen er klar, sender vi deg en lenke via e-post som gjør det mulig å laste ned oversettelsen. Hvis du har bestilt originaldokumentet, vil du vanligvis motta dette via vanlig postgang innen to til tre dager.

Statsautorisert oversettelse med kvalitetsgaranti

Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100, og arbeidet vårt revideres hvert annet år av et sertifiseringsorgan. Dette betyr at du som kunde kan stole på arbeidet vårt.

Full fortrolighet

For oss er det en selvfølge at alle kundedata og -dokumenter behandles strengt fortrolig. Våre ekspertoversettere er forpliktet av strenge fortrolighetsavtaler.

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse her

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av dokumenter direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via Opens window for sending emaile-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå online som er spesialisert på å levere autoriserte oversettelser av dokumenter direkte på nett.