Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Oversettelser av dokumenter
 • Medisinske, juridiske, tekniske, økonomiske dokumenter
 • Autoriserte oversettelser med underskrift og stempel
 • Alle typer oversettelser til 60 språk

Profesjonelt oversettelsesbyrå for bedrifter og organisasjoner

Profesjonelle oversettelser for bedrifter - The Native Translator

The Native Translator er din pålitelige partner for profesjonelle oversettelser og innholdstjenester, uansett bransje. Med kompetanse i over 100 språk og et team på over 5 500 spesialiserte og autoriserte oversettere, tilbyr vi mer enn bare oversettelse.

Siden 2005 har The Native Translator hjulpet bedrifter i ulike sektorer med oversettelse av tekster og dokumenter, fra teknisk og juridisk til medisinsk terminologi. Uansett om du trenger en nettsideoversettelse, juridiske dokumenter eller medisinsk brosjyremateriale, er vårt team av språkeksperter klare til å fremme din virksomhet gjennom hver eneste oversettelse.

Våre oversettere er fagspesialister

Vår brede oversetternettverk består av fagspesialister med dyp kunnskap om både språk og kultur. Dette sikrer at det oversatte materialet engasjerer målgruppen din på best mulig måte, uavhengig av format og bransje, samt hvilket språk målgruppen snakker. Våre oversettere har alle mastergrader eller tilsvarende kvalifikasjoner og oversetter kun til sitt morsmål.

Finansoversettelser for bedrifter

Finansoversettelser er av avgjørende betydning for bedrifter som opererer internasjonalt og håndterer omfattende og komplekse regnskaper på flere språk. Våre profesjonelle oversettere med spesialisering innen finansbransjen sikrer nøyaktig oversettelse av finansterminologi.

Juridiske oversettelser i henhold til ISO 20771

Vi gir deg presise juridiske oversettelser som oppfyller ISO 20771-standardene. Våre juridiske oversettelser eliminerer tvetydigheter og sikrer klar og forståelig tolkning av juridiske dokumenter, inkludert kontrakter, gjeldsbrev og regnskaper.

Autorisert juridisk oversettelse

The Native Translator er eksperter på autoriserte juridiske oversettelser og har levert denne tjenesten siden 2005. Autoriserte oversettelser er nøye stemplet og signert av autoriserte oversettere og garanterer nøyaktig gjengivelse av dine dokumenter, inkludert kontrakter, dommer, registreringsdokumenter og attester.

Medisinske oversettelser av høy kvalitet

Medisinske oversettelser krever ekstra oppmerksomhet på detaljer og nøyaktighet. Våre kvalifiserte oversettere med ekspertise innen medisin og biovitenskap sørger for at dine medisinske tekster, som medisintekniske brosjyrer, pasientjournaler og forskningsrapporter, opprettholder høyeste standarder.

Språket vårt

Vi forstår at oversettelse ikke bare handler om å konvertere tekst fra ett språk til et annet, men også om å kommunisere effektivt på målspråket. Vi er oppmerksomme på kulturelle og språklige nyanser som kan påvirke tolkningen og forståelsen av innholdet.

Her er noen av språkene vi tilbyr oversettelser til og fra:

Her er noen av de språkene vi oversetter tekster og dokumenter til og fra: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, gresk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumensk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tsjekkisk, tysk, tyrkisk, ukrainsk og ungarsk.

Oversettelser du kan stole på - ISO 17100

Vi er ISO 17100-sertifisert og legger vekt på kvalitetssikring i alle ledd. Våre oversettere kombinerer språkkunnskap med spesialisert oversettelsesekspertise for å sikre best mulige resultater.

Personvern, GDPR og ISO 27001

Vi har omfattende erfaring med konfidensiell informasjon og følger ISO 27001-standarder for dokumentbeskyttelse. Vi tilbyr også egne konfidensialitetsavtaler for de oppgavene som krever ekstra beskyttelse.

Bestill en kvalifisert oversettelse online

Du kan enkelt betale online med kredittkort via PayPal eller Saferpay, en sikker sveitsisk betalingsløsning. Få raskt et tilbud og bestill oversettelser fra spesialister direkte gjennom vår oversettelsesportal. Når oversettelsen er klar, sender vi deg en lenke for nedlasting, eller du vil motta den i posten innen to til tre dager, avhengig av bestillingen din.

For større oppdrag eller om du heller vil bli fakturert, ta kontakt med oss ​​på e-post.

The Native Translator er et ISO 17100- sertifisert oversettelsesbyrå som er spesialisert på å levere kvalitetssikrede oversettelser for bedrifter direkte via Internett.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>