Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonelt oversettelsesbyrå for bedrifter og organisasjoner i henhold til ISO 17100.

Profesjonelle, kvalitetssikrede oversettelser for bedrifter

Siden 2005 har The Native Translator hjulpet kunder i forskjellige bransjer med profesjonelle oversettelser av tekstene og dokumentene deres, alt fra tekniske og juridiske til medisinske tekster. Vi tilbyr alle de oversettelsestjenestene bedriften din måtte trenge for å nå ut til alle målgrupper rundt omkring i verden. Uansett om du trenger å oversette nettstedet ditt, et juridisk dokument eller en medisinteknisk brosjyre: vårt team av språkspesialister arbeider for å fremme virksomheten din med hver eneste oversettelse.

Finansoversettelser for bedrifter

Finansoversettelser er en form for oversettelser som er meget viktig for mange bedrifter. For større bedrifter, som utarbeider store og komplekse regnskap som skal brukes på flere språk, er det viktig å få regnskapet oversatt av en profesjonell oversetter som er godt kjent med finansterminologi.

Juridiske oversettelser i henhold til ISO 20771

Juridiske oversettelser er også meget relevante for bedrifter, for det må ikke være mulig å misforstå juridiske tekster. Dokumenter som kontrakter, gjeldsbrev og regnskaper må også kunne forstås klart og tydelig, og det er nettopp her at den profesjonelle oversetteren kommer inn i bildet. For å få en juridisk oversettelse av høyeste kvalitet kreves det at en oversetter med målspråket som morsmål som er spesialisert på juridisk terminologi og har ekspertise innen jus utfører oppgaven. The Native Translator er ISO 20771-sertifisert, dette er ISO-standarden for juridiske oversettelser.

Medisinske oversettere med ekspertkunnskaper

Uansett om det dreier seg om en medisinteknisk brosjyre, pasientjournaler, forskningsrapporter eller andre tekster på det medisinske fagområdet: som kunde hos oss kan du stole på at vi i vårt store oversetternettverk har den kompetansen du trenger.

Oversettelser med kvalitetsgaranti i henhold til ISO 17100

The Native Translator har som mål å levere oversettelser med teknisk kvalitet av beste standard. For å oppnå denne standarden er ISO 17100:2015/Amd:2017-sertifisert (tidligere EN 15038), og det har vi vært siden 2011. Disse sertifiseringene opprettholdes gjennom regelmessig evaluering utført av et godkjent evalueringsorgan.

Språket vårt

Oversettelse handler ikke bare om å oversette en tekst fra et språk til et annet. Det handler også i stor grad om å “snakke” et språk som mottakeren kan forstå. Kultur- og språkforskjeller kan lett påvirke hvordan et innhold fortolkes og oppfattes.

Her er noen av de språkene vi oversetter tekster og dokumenter til og fra: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, gresk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumensk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tsjekkisk, tysk, tyrkisk, ukrainsk og ungarsk.

For oss er fortrolighet en selvfølge

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Ønsker du et tilbud på en kvalitetssikret oversettelse, eller trenger du mer informasjon?

Du kan kontakte oss døgnet rundt på e-post for å få mer informasjon.
Her kan du både få et tilbud og bestille en oversettelse. Klikk på PRISKALKULATOR.

The Native Translator er et ISO 17100- og ISO 20771-sertifisert oversettelsesbyrå som er spesialisert på å levere kvalitetssikrede oversettelser for bedrifter direkte via Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>