The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversettelser innen fagområdet medisin

The Native Translator tilbyr profesjonell oversettelse av medisinske dokumenter og tekster direkte via internett. Våre medisinske oversettelser blir utført av kompetente fagspesialiserte oversettere som har flere års erfaring med medisinske oversettelser. De har solid faglig kompetanse og er godt kjent med gjeldende terminologi. Vi har flere enn 50 oversettere som er spesialisert på medisin og kan derfor påta oss både store og flerspråklige prosjekter innen de fleste medisinske fagområder.

Oversettelse av alle typer medisinske dokumenter

Vi oversetter doktorgradsavhandlinger, pasientdokumenter, pakksedler, bruksanvisninger og håndbøker for medisinsk utstyr, dokumenter om kliniske undersøkelser, medisinske rapporter, doseringsetiketter, farmasøytiske patenttekster, rettsmedisinske protokoller, lærebøker i medisin, medisinske undersøkelser, nettsider, medisinsk-vitenskapelige artikler m.m. For mer informasjon om medisinske oversettelser, klikk her

Kvalitet som du kan stole på

Et godt resultat forutsetter at man velger riktig oversettelsesbyrå og riktig oversetter. I tillegg til meget gode språkkunnskaper må oversetteren også ha faglige kunnskaper innen det fagområdet som det skal oversettes til. For deg som oppdragsgiver er det godt å vite at vi er et sertifisert byrå, og at oversettelsene våre blir kvalitetssikret i alle deler av prosessen.  

Du kan når som helst på døgnet be om flere opplysninger ved å sende oss en Opens window for sending email epost.

Be om tilbud og bestill oversettelser direkte online: «  Opens internal link in current windowBer om tilbud »

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO17100. Vi er spesialisert på å levere medisinsk-faglige oversettelser av høy kvalitet – direkte via internett.