The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonell oversettelse av Word-dokumenter

Vi oversetter MS Word-dokumenter

Eksakt, profesjonelt og i språklig overbevisende stil: Dette er hva som menes med en god oversettelse. Enten det gjelder juridiske MS Word-dokumenter, rettsdokumenter, bruksanvisninger eller andre typer tekster. Vi bruker sertifiserte oversettere over hele verden med profesjonelle kvalifikasjoner som kombinerer disse ferdighetene nøyaktig. Alle våre sertifiserte oversettere oversetter utelukkende til morsmålet deres og kun tekster innen eget fagfelt.

Tekniske oversettelser av MS Word-dokumenter innen alle bransjer

Tekniske oversettelser krever omfattende kunnskap innen fagområdet og et permanent fokus på innovasjoner innen den aktuelle sektoren. Derfor er tekniske oversettere i utgangspunktet spesialisert på noen få lignende fagområder eller bransjer. Et for bredt mangfold av fagområder vil være skadelig for kvaliteten på oversettelsene. Ingen enkelt oversetter av et oversettelsesbyrå kan dekke alle områder like godt og alltid holde seg oppdatert.

Kan dere garantere konfidensialitet?

Svaret er ja. Vi garanterer konfidensialitet; alle oversettere som samarbeider med The Translator Group, som The Native Translator tilhører, er bundet av konfidensialitetsavtaler; dette gjelder også prosjektledere og administrativt ansatte.

Hvordan betaler jeg for oversettelsen min?

Du kan betale med kredittkort ved bestilling.

Få det beste tilbudet hos oss

Motta et tilbud fra oss innen ett minutt eller bestill oversettelsen direkte på nettet her under " Opens internal link in current windowVis tilbud ". Vi garanterer oversettelse av tre DIN A4-sider eller 800 ord innen 24 timer!

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100-kvalitetsstandarden.  Arbeidet vårt er underlagt kontinuerlig overvåkning i samsvar med østerrikske standarder som sertifiserings-leverandør. Dette betyr at du som kunden vår får størst mulig pålitelighet.  

I oversettelsesprosessen vurderer en andre oversetter med målspråket som morsmål de oversatte tekstene med hensyn til grammatikk og syntaks, korrekt gjengivelse av kildetekst, stavemåte og tegnsetting, samt fullstendighet. Denne prosessen er sertifisert av The Native Translator i samsvar med den internasjonale standarden ISO 17100 for tekniske oversettelser. Den inneholder følgende:

  • Valg av kvalifisert personell og profesjonelle oversettere
  • Oversettelse ved hjelp av fire øyne-prinsippet
  • Effektive prosesser og prosjektledelse for produksjon av oversettelsen
  • Kvalitet og prosjektledelse på høyt nivå
  • Strategisk bruk av tekniske ressurser
  • Betraktning av tilbakemeldinger fra kunder
  • Internasjonal sammenlignbarhet
  • Oppfølgingskontroller av korrigerte dokumenter og videresendte tilbakemeldinger til oversetterne
  • Kontinuerlige kontroller av kvalifikasjoner og kontinuerlig videreutdanning av oversetterne

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100-kvalitetsstandarden, og som spesialiserer seg i produksjon av dokumentoversettelser med kvalitetsgaranti direkte via internett.