Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversettelse av Word-dokumenter

Vi oversetter MS Word-dokumenter

Eksakt, profesjonelt og i språklig overbevisende stil: Dette er hva som menes med en god oversettelse. Enten det gjelder juridiske MS Word-dokumenter, rettsdokumenter, bruksanvisninger eller andre typer tekster. Vi bruker sertifiserte oversettere over hele verden med profesjonelle kvalifikasjoner som kombinerer disse ferdighetene nøyaktig. Alle våre sertifiserte oversettere oversetter utelukkende til morsmålet deres og kun tekster innen eget fagfelt.

Tekniske oversettelser av MS Word-dokumenter innen alle bransjer

Tekniske oversettelser krever omfattende kunnskap innen fagområdet og et permanent fokus på innovasjoner innen den aktuelle sektoren. Derfor er tekniske oversettere i utgangspunktet spesialisert på noen få lignende fagområder eller bransjer. Et for bredt mangfold av fagområder vil være skadelig for kvaliteten på oversettelsene. Ingen enkelt oversetter av et oversettelsesbyrå kan dekke alle områder like godt og alltid holde seg oppdatert.

Kan dere garantere konfidensialitet?

Svaret er ja. Vi garanterer konfidensialitet; alle oversettere som samarbeider med The Translator Group, som The Native Translator tilhører, er bundet av konfidensialitetsavtaler; dette gjelder også prosjektledere og administrativt ansatte.

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator har som mål å levere oversettelser med teknisk kvalitet av beste standard. For å oppnå denne standarden er ISO 17100:2015/Amd:2017-sertifisert (tidligere EN 15038), og det har vi vært siden 2011. Disse sertifiseringene opprettholdes gjennom regelmessig evaluering utført av et godkjent evalueringsorgan.

Du kan bestille en oversettelse her

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av dokumenter direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår oversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via e-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100-kvalitetsstandarden, og som spesialiserer seg i produksjon av dokumentoversettelser med kvalitetsgaranti direkte via internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>