Oversettelse av Word-dokumenter

Profesjonell oversettelse av Word-dokumenter

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Oversettelser av dokumenter
 • Medisinske, juridiske, tekniske, økonomiske dokumenter
 • Autoriserte oversettelser med underskrift og stempel
 • Alle typer oversettelser til 60 språk

Vi oversetter MS Word-dokumenter

Eksakt, profesjonelt og i språklig overbevisende stil: Dette er hva som menes med en god oversettelse. Enten det gjelder juridiske MS Word-dokumenter, rettsdokumenter, bruksanvisninger eller andre typer tekster. Vi bruker sertifiserte oversettere over hele verden med profesjonelle kvalifikasjoner som kombinerer disse ferdighetene nøyaktig. Alle våre sertifiserte oversettere oversetter utelukkende til morsmålet deres og kun tekster innen eget fagfelt.

Tekniske oversettelser av MS Word-dokumenter innen alle bransjer

Tekniske oversettelser krever omfattende kunnskap innen fagområdet og et permanent fokus på innovasjoner innen den aktuelle sektoren. Derfor er tekniske oversettere i utgangspunktet spesialisert på noen få lignende fagområder eller bransjer. Et for bredt mangfold av fagområder vil være skadelig for kvaliteten på oversettelsene. Ingen enkelt oversetter av et oversettelsesbyrå kan dekke alle områder like godt og alltid holde seg oppdatert.

Vi oversetter Word-dokumenter mellom 100 språk

Her er noen av de språkene vi oversetter tekster og dokumenter til og fra: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, gresk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumensk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tsjekkisk, tysk, tyrkisk, ukrainsk og ungarsk.

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

For oss er fortrolighet en selvfølge

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet.

Her bestiller du en oversettelse av dine Word-dokumenter

Du kan bestille en profesjonell oversettelse eller en autorisert oversettelse av dokumenter direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår oversettelsesportal. Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100-kvalitetsstandarden, og som spesialiserer seg i produksjon av dokumentoversettelser med kvalitetsgaranti direkte via internett.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>