Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautorisert oversettelse av vitnemål

Statsautorisert oversettelse av vitnemål mellom 25 språk online

Når du umiddelbart trenger en statsautorisert oversettelse av vitnemålet ditt, så er vi svaret. Med over 1.000 sertifiserte og statsautoriserte oversettere, kan vi raskt hjelpe deg med å oversette dine dokumenter uansett om det gjelder et vitnemål eller noe annet dokument. Inntaksenhetene, spesielt i amerikanske skoler, krever ofte at oversettelsen blir sendt direkte fra oversetterbyrået til skolen, og dette gjør vi uten ekstra kostnad.

Språket vårt

Her er noen av de språkene vi oversetter vitnemål til og fra: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, gresk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumensk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tsjekkisk, tysk, tyrkisk, ukrainsk og ungarsk.

Oversettelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100, og vårt arbeid blir regelmessig evaluering utført av et godkjent evalueringsorgan, dette gir deg som kunde en stor trygghet.

Full fortrolighet

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av vitnemål her

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av vitnemålet ditt direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår oversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via e-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå online som er spesialisert på å levere statsautoriserte oversettelser av vitnemål direkte på nett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>