The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse av vitnemål til engelsk online

Her kan du enkelt, praktisk og direkte online bestille en statsautorisert oversettelse av ditt vitnemål fra grunnskole, videregående og universitet til engelsk . 

Når du skal søke på skoler i utlandet, vil du som oftest bli bedt om å sende med godkjent kopi av vitnemål og attester oversatt til landets språk. Slik bestiller du en statsautorisert oversettelse til engelsk av ditt vitnemål

  1. Skann ditt vitnemål
  2. Last opp det til vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal
  3. Følg instruksjonene og i tre enkle trinn har du bestilt en autorisert oversettelse av ditt vitnemål til engelsk.

The Native Translator utfører raske oversettelser av vitnemål direkte på nettet, oversettelser som er akseptert av skoler og universiteter over hele verden, uten at disse skal legaliseres eller notariseres i Norge. Vi leverer ofte innen 24 timer.

Vi gjenskaper dokumentet ditt

Våre oversettere av vitnemål og attester har bred erfaring med å tilpasse dokumentene slik at de i størst mulig grad ligner på originaldokumentet.

Vi bruker oversettere som er godkjent i mottakerlandet.

Dette garanterer vi fordi vi alltid bruker oversettere som er godkjent og som leverer oversettelser akseptert i mottakerlandet. Vi ber deg alltid om å informere oss i meldingen om hvilket land oversettelsen skal brukes i.

Statsautorisert oversettelse av andre typer dokumenter

Uansett hvilken dokumenttype det gjelder, vi kan hjelpe deg. Vi oversetter ikke bare vitnemål, men også avtaler, kontrakter, registerutdrag, fødselsattest, etc.

Kvalitet som du kan stole på

Som et ISO17100-sertifisert oversetterbyrå følger vi en streng kvalitetssikring for å sikre at oversettelsen vi leverer til deg er på alle måter riktig, herunder layout, terminologi, og ikke minst at den vil bli akseptert av skoler i landet der du har tenkt å søke om utdanning.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversetterbyrå som spesialiserer seg på kvalifisert oversettelse kjapt på nettet, og er en del av The Translator Group, et globalt oversetterbyrå med oversettere i mer enn 30 land.