Statsautorisert oversettelse av vitnemål til engelsk The Native Translator
Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautorisert oversettelse av vitnemål til engelsk

Her kan du enkelt, praktisk og direkte online bestille en statsautorisert oversettelse av ditt vitnemål fra grunnskole, videregående skole og universitet til engelsk

Når du skal søke på skoler i utlandet, vil du som oftest bli bedt om å sende med godkjent kopi av vitnemål og attester oversatt til landets språk. Slik bestiller du en statsautorisert oversettelse til engelsk av ditt vitnemål

  1. Skann ditt vitnemål
  2. Last opp det til vår oversettelsesportal
  3. Følg instruksjonene og i tre enkle trinn har du bestilt en autorisert oversettelse av ditt vitnemål til engelsk.

The Native Translator utfører raske oversettelser av vitnemål direkte på nettet, oversettelser som er akseptert av skoler og universiteter over hele verden, uten at disse skal legaliseres eller notariseres i Norge.

Våre oversettelser er akseptert av skoler og universiteter over hele verden

Dette garanterer vi fordi vi alltid bruker oversettere som er autorisert og som leverer oversettelser akseptert i mottakerlandet. Vi ber deg alltid om å informere oss i meldingen om hvilket land oversettelsen skal brukes i. Uansett hvilken dokumenttype det gjelder, vi kan hjelpe deg. Vi oversetter ikke bare vitnemål, men også avtaler, fødselsattest, førerkort, kontrakter, registerutdrag etc. Vi leverer ofte innen 24 timer.

Oversettelse av ditt vitnemål til engelsk med kvalitetsgaranti: ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

Taushetsplikt

Vi har en stor kundebase som blant annet består av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Trygg betaling på nett

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning (vi er PCI Security Standards-sertifisert). Du kan enkelt få et tilbud og bestille en oversettelse av ditt vitnemål på nett i vår oversettelsesportal.

Merk: Hvis du ikke har en skanner, anbefaler vi den gratis appen Adobe Scan

Hvis du trenger mer informasjon, kan du få tak i oss døgnet rundt på e-post.

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversetterbyrå som spesialiserer seg på kvalifisert oversettelse kjapt på nettet, og er en del av The Translator Group, et globalt oversetterbyrå med oversettere i mer enn 30 land.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>