The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse av vitnemål fra grunnskolen online

Statsautorisert oversettelse av vitnemål fra grunnskolen mellom 25 språk online

Når du umiddelbart trenger en statsautorisert oversettelse av vitnemålet ditt fra grunnskolen, så er vi løsningen. Med over 1.000 sertifiserte og statsautoriserte oversettere, kan vi raskt hjelpe deg med å oversette dine vitnemål uansett språkkombinasjon; online håndterer vi 648 ulike språkkombinasjoner.

Vi leverer vitnemålet ditt direkte til skolens inntaksenhet

Inntaksenhetene, spesielt i amerikanske skoler, krever ofte at oversettelsen blir sendt direkte fra oversetteren eller oversetterbyrået til skolen, og dette gjør vi uten ekstra kostnad.

Statsautorisert oversettelse online

Vi håndterer alle former for kvalifisert oversettelse innen medisin, teknikk eller juss til statsautorisert oversettelse av f.eks. dommer, kontrakter, registre, førerkort, vitnemål osv.

Oversettelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO17100, og vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av Austrian Standards som sertifiserende myndighet, dette gir deg som kunde naturligvis en stor trygghet.

Konfidensialitet er for oss en selvfølge

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon, og er naturligvis alltid nøye med å opprettholde streng taushetsplikt. 

Du kan bestille en statsautorisert av vitnemål fra grunnskolen her

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av vitnemålet ditt direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via Opens window for sending emaile-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå online som er spesialisert på å levere statsautoriserte oversettelser av dokumenter direkte på nett.