The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonell oversettelse av søknadsdokumenter

Vi oversetter søknadsdokumenter

Vi samarbeider utelukkende med oversettere som har målspråket som deres morsmål. Vi kan derfor garantere en perfekt oversettelse av CV-en din. Offisielle dokumenter oversettes i henhold til gyldig teknisk standard. I tilfelle av skole-kvalifikasjoner eller yrker som det ikke finnes noe tilsvarende for på det respektive målspråket, vil oversetteren enten forklare disse i en fotnote eller skrive den i parentes bak uttrykket. Dette gjør det mulig for den fremtidige arbeidsgiveren din å forstå nøyaktig hvilke kvalifikasjoner du har. The Native Translator-teamet spesialiserer seg på oversettelse av dokumenter og sertifisering, kontrakter, jobb-referanser, vikar-sertifikater, søknadspapirer og CV-er.

Hvordan vil oversettelsen se ut?

Oversettelsene våre utføres alltid på et profesjonelt plan og har samme oppsett og form som kildeteksten.

Kan dere garantere full konfidensialitet?

Vi garanterer konfidensialitet; alle oversettere som arbeider for The Translator Group, som The Native Translator tilhører, er bundet av konfidensialitetsforpliktelser; dette gjelder også prosjektledere og administrativt ansatte.

Hvordan betaler jeg?

Du kan betale med kredittkort ved bestilling.

Oversettelse av dokumenter med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100-kvalitetsstandarden. Arbeidet vårt blir kontinuerlig overvåket i samsvar med østerrikske standarder som en sertifiserings-leverandør. Dette betyr at du som vår kunde, vil få den største mulige pålitelighet. 
I oversettelsesprosessen vil en annen oversetter med målspråket som morsmål, vurdere de oversatte tekstene med hensyn til grammatikk og syntaks, korrekt gjengivelse av kildetekst, stavemåte og tegnsetting, samt fullstendighet. Denne prosessen er sertifisert av The Native Translator i samsvar med den internasjonale standarden ISO 17100 for tekniske oversettelser. Denne inneholder følgende:

  • Valg av kvalifisert personell og profesjonelle oversettere
  • Oversettelse ved hjelp av fire øyne-prinsippen
  • Effektive prosesser for prosjektledelse og produksjon av oversettelsen
  • Kvalitet og prosjektledelse på høyt nivå 
  • Strategisk bruk av tekniske ressurser
  • Tilbakemeldinger fra kundene våre tas alltid i betraktning
  • Internasjonal sammenlignbarhet
  • Oppfølgingskontroller av korrigerte dokumenter og videresendte tilbakemeldinger til oversetterne

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse her

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av dokumenter direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via Opens window for sending emaile-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå online som er spesialisert på å levere statsautoriserte oversettelser av dokumenter direkte på nett.