Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversettelse av søknadsdokumenter

Vi oversetter søknadsdokumenter

Vi samarbeider utelukkende med oversettere som har målspråket som deres morsmål. Vi kan derfor garantere en perfekt oversettelse av CV-en din. Offisielle dokumenter oversettes i henhold til gyldig teknisk standard. I tilfelle av skole-kvalifikasjoner eller yrker som det ikke finnes noe tilsvarende for på det respektive målspråket, vil oversetteren enten forklare disse i en fotnote eller skrive den i parentes bak uttrykket. Dette gjør det mulig for den fremtidige arbeidsgiveren din å forstå nøyaktig hvilke kvalifikasjoner du har. The Native Translator-teamet spesialiserer seg på oversettelse av dokumenter og sertifisering, kontrakter, jobb-referanser, vikar-sertifikater, søknadspapirer og CV-er.

Hvordan vil oversettelsen se ut?

Oversettelsene våre utføres alltid på et profesjonelt plan og har samme oppsett og form som kildeteksten.

Kan dere garantere full konfidensialitet?

Vi garanterer konfidensialitet; alle oversettere som arbeider for The Translator Group, som The Native Translator tilhører, er bundet av konfidensialitetsforpliktelser; dette gjelder også prosjektledere og administrativt ansatte.

Oversettelse av dokumenter med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator har som mål å levere oversettelser med teknisk kvalitet av beste standard. For å oppnå denne standarden er ISO 17100:2015/Amd:2017-sertifisert (tidligere EN 15038), og det har vi vært siden 2011. Disse sertifiseringene opprettholdes gjennom regelmessig evaluering utført av et godkjent evalueringsorgan.

Du kan bestille en oversettelse her

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av dokumenter direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår oversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via e-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå online som er spesialisert på å levere statsautoriserte oversettelser av dokumenter direkte på nett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>