The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse av regnskap

Statsautorisert oversettelse av regnskap mellom 25 språk online

Når du umiddelbart trenger en statsautorisert oversettelse av regnskapet ditt, så kan vi hjelpe deg. Med over 1.000 sertifiserte og statsautoriserte finansoversettere, har vi de nødvendige ressursene for å raskt oversette dokumentene dine, uansett om det gjelder et regnskap eller noe annet finansielt eller juridisk dokument.

Morsmålsprinsippet

Morsmålsprinsippet er en av hjørnesteinene i alle oversettelser, og det viktig at det tas i betraktning når du velger den oversetteren som skal utføre din oppgave. Dette prinsippet går ut på at en oversetter alltid oversetter til sitt eget morsmål. En innfødt språkbruker med engelsk som morsmål oversetter til engelsk, en innfødt språkbruker med norsk som morsmål oversetter til norsk osv. Begrepet «innfødt språkbruker» brukes om en person som er født, oppvokst og utdannet i det landet der målspråket er det offisielle språket.

Statsautorisert oversettelse online

Vi håndterer alle former for kvalifisert oversettelse innen medisin, teknikk, finans og juss, samt statsautorisert oversettelse av dokumenter som krever det.

Finansiell oversettelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO17100, og vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av Austrian Standards som sertifiserende myndighet, dette gir deg som kunde en stor trygghet.

Konfidensialitet er for oss en selvfølge

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon, og er naturligvis alltid nøye med å opprettholde svært streng taushetsplikt. 

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av ditt regnskap her:

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av ditt regnskap direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via Opens window for sending emaile-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO17100 og vi spesialiserer oss på kvalitetssikret oversettelse direkte over Internett.