Oversettelse av pressemeldinger

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Oversettelse av pressemeldinger online

Profesjonell oversettelse av pressemeldinger

Vi har lang erfaring med å skrive effektive pressemeldinger, og derfor velger mange av våre kunder å la oss ta seg av oversettelse av pressemeldingene deres. Fordelen er at vi forstår journalistenes språk, noe som betydelig øker sjansene for at din virksomhet får medieomtale, og dermed oppmerksomhet og flere kunder.

Med over 5 000 profesjonelle oversettere, har vi de nødvendige ressursene til raskt å oversette dine tekster. Vi har oversettere med kompetanse innen alle emner, så uansett hvilket emne det gjelder, kan vi raskt løse dine behov.

Oversettelse med kvalitetsgaranti

En god oversettelse er noe du ikke legger merke til - du skal ikke oppdage at det du leser er oversatt. Men den må også være velskrevet! En god oversetter stiller seg dette spørsmålet: Ville jeg ha formulert dette på samme måte hvis jeg selv hadde vært forfatteren? Når du leser den, skal det ikke falle deg inn at teksten opprinnelig er skrevet på et annet språk. For å sikre at enhver oversettelse fremstår som en originaltekst, oversetter derfor våre medarbeidere bare til sitt eget morsmål. Når du skal publisere en pressemelding, trenger du en tekst som fungerer. Noen ganger betyr det at den må avvike fra originalteksten. Dette kan være nødvendig på grunn av kulturforskjeller mellom landene, eller fordi originalteksten har sine svakheter. The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100, og vårt arbeid blir kontrollert jevnlig  av et godkjent evalueringsorgan, dette gir deg som kunde en stor trygghet.

Konfidensialitet er for oss en selvfølge

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Du kan bestille en oversettelse av din pressemelding her:

Motta et pristilbud for ønsket oversettelse innen ett minutt! Du trenger bare å laste opp din pressemelding  (eller et annet dokument), og angi kilden og målspråket. Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning.

Hvis du trenger mer informasjon, kan du få tak i oss døgnet rundt på e-post.

The Native Translator er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 og vi spesialiserer oss på kvalitetssikret oversettelse direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>