Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Oversettelse av pressemeldinger online

Profesjonell oversettelse av pressemeldinger

Når du umiddelbart trenger en profesjonell oversettelse av en pressemelding, så kan vi hjelpe deg. Med over 5 000 profesjonelle oversettere, har vi de nødvendige ressursene til raskt å oversette dine tekster. Vi har oversettere med kompetanse innen alle emner, så uansett hvilket emne det gjelder, kan vi raskt løse dine behov.

Oversettelse med kvalitetsgaranti

En oversatt tekst bør ikke virke oversatt. Når du leser den, skal det ikke falle deg inn at teksten opprinnelig er skrevet på et annet språk. For å sikre at enhver oversettelse fremstår som en originaltekst, oversetter derfor våre medarbeidere bare til sitt eget morsmål. Når du skal publisere en pressemelding, trenger du en tekst som fungerer. Noen ganger betyr det at den må avvike fra originalteksten. Dette kan være nødvendig på grunn av kulturforskjeller mellom landene, eller fordi originalteksten har sine svakheter. The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100, og vårt arbeid blir kontrollert jevnlig  av et godkjent evalueringsorgan, dette gir deg som kunde en stor trygghet.

Konfidensialitet er for oss en selvfølge

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon, og er naturligvis alltid nøye med å opprettholde svært streng taushetsplikt, og det gjelder selvfølgelig også for dine dokumenter og tekster.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 og vi spesialiserer oss på kvalitetssikret oversettelse direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>