Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautorisert oversettelse av oppholdstillatelse online

Statsautorisert oversettelse av oppholdstillatelser

Vi oversetter alle typer dokumenter og attester til de fleste språk, og vi kan som regel levere innen 24 timer. Hvis du for eksempel emigrerer til et annet land, ønsker å kjøpe en eiendom i et annet land eller har tenkt å gifte deg i utlandet, må du kunne bevise identiteten din med en fødselsattest. Vi oversetter oppholdstillatelser, fødselsattester og andre offisielle dokumenter til 25 språk - raskere enn andre oversettelsestjenester som tilbys på nettet.

Vi utfører statsautoriserte oversettelser av følgende dokumenter:

  • Bankdokumenter
  • Ekteskaps- og skilsmissepapirer
  • Fødselsattester
  • Innvandringsdokumenter
  • Medisinske rapporter
  • Oppholdstillatelser

Hvis du vil ha en autorisert oversettelse av din oppholdstillatelse utført, oppgi for hvilket land du trenger den autoriserte oversettelsen. Hvert land har ulike regler med hensyn til autoriserte oversettelser.

Kvalitetsgaranti: ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

Riktig pris på oversettelser

Vi tror vi er et av de rimeligste oversettelsesbyråene i Norge. Med vår effektive organisasjon kan vi tilby gode priser uten å inngå kompromisser når det gjelder kvaliteten. Oversetterne våre er universitetsutdannet, har målspråket som morsmål og er kvalifiserte fagoversettere og autoriserte oversettere.

Fortrolighet

Vi har en stor kundebase som blant annet består av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av din oppholdstillatelse her

Motta et pristilbud for ønsket oversettelse innen ett minutt! Du trenger bare å laste opp den skannede oppholdstillatelsen (eller et annet dokument), og angi kilden og målspråket. Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning. Du kan enkelt få et tilbud og bestille en oversettelse av din oppholdstillatelse på nett i vår oversettelsesportal. Hvis du trenger mer informasjon, kan du få tak i oss døgnet rundt på e-post.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå online som er spesialisert på å levere statsautoriserte oversettelser av dokumenter direkte på nett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>