The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse av oppholdstillatelse online

Statsautorisert oversettelse av oppholdstillatelse mellom 25 språk online

Når du umiddelbart trenger en statsautorisert oversettelse av oppholdstillatelsen din, så kan vi hjelpe deg. Med over 1.000 sertifiserte og statsautoriserte oversettere, har vi de nødvendige ressursene for å raskt oversette dokumentene dine, uansett om det gjelder en oppholdstillatelse eller noe annet dokument.

Statsautorisert oversettelse online

Vi håndterer alle former for kvalifisert oversettelse innen medisin, teknikk og juss, samt statsautorisert oversettelse av f.eks. dommer, kontrakter, registre, førerkort, oppholdstillatelse etc.

Oversettelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO17100, og vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av Austrian Standards som sertifiserende myndighet, dette gir deg som kunde en stor trygghet.

Konfidensialitet er for oss en selvfølge

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon, og er naturligvis alltid nøye med å opprettholde streng taushetsplikt. 

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av din oppholdstillatelse her:

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av din oppholdstillatelse direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via Opens window for sending emaile-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå online som er spesialisert på å levere statsautoriserte oversettelser av dokumenter direkte på nett.