The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversettelse av kontrakter og avtaler fra norsk til engelsk

Vi er ISO17100-sertifiserte spesialister på juridiske oversettelser og tilbyr autorisert oversettelse av kontrakter til engelsk.

Vi har spesialisert oss på juridiske oversettelser fra norsk til engelsk og leverer juridiske fagoversettelser og autoriserte oversettelser til domstoler, advokatfirmaer samt små og store virksomheter og privatpersoner. Som et av Europas ledende oversettelsesbyråer kan vi tilby deg profesjonelle juridiske oversettelser.

Vi tilbyr juridisk oversettelse fra norsk til engelsk av mange forskjellige slags dokumenter, blant annet:

    •    avtaler og kontrakter
    •    dommer og andre prosesskrifter
    •    finansielle dokumenter
    •    fullmakter, attester og erklæringer
    •    salgs- og leveringsbetingelser
    •    vedtekter og selskapsdokumenter

God kunnskap om det engelske rettssystemet

Alle våre engelske oversettere har utdanning innen jus og engelsk som morsmål. For å kunne levere juridiske oversettelser med et meget høyt kvalitetsnivå kreves det meget gode språklige og juridiske kunnskaper. Derfor bruker vi kun sertifiserte engelske translatører med relevant utdanning som har inngående kjennskap til det engelske rettssystemet og mange års praktisk oversettelseserfaring.

For oss er fortrolighet en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme opplysninger, og selvfølgelig legger vi stor vekt på å holde disse opplysningene fortrolige.

Her bestiller du en juridisk oversettelse til engelsk

Du kan bestille både fagoversettelser og autoriserte oversettelser til engelsk direkte på nettet. Last opp dokumentet ditt og bestill direkte på vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal.

Kontakt og mer informasjon

Du kan kontakte oss på Opens window for sending emaile-post 24 timer i døgnet, året rundt, hvis du har behov for mer informasjon.

The Native Translator er et ISO17100-sertifisert oversettelsesbyrå som er spesialisert på å levere kvalitetssikrede juridiske oversettelser til engelsk direkte via Internett.