Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautorisert oversettelse av kontoutskrift

Statsautorisert oversettelse av kontoutskrifter til 25 språk

Når du umiddelbart trenger en statsautorisert oversettelse av en kontoutskrift, så er vi løsningen. Med over 1000 sertifiserte og godkjente finansielle og juridiske oversettere med spisskompetanse, har vi de nødvendige ressursene til raskt å oversette dine dokumenter.

Statsautorisert finansoversettelse, oversettere med spesialistkompetanse

En statsautorisert oversettelse er utført av en statsautorisert translatør som har fått utlevert en offentlig translatørbevilling, og som dermed er bemyndiget til å stemple og bekrefte med sin underskrift at oversettelsen er en fullstendig og nøyaktig gjengivelse av kildeteksten. Vi håndterer alle former for kvalifisert oversettelse innen finans og juss, samt statsautorisert oversettelse av dokumenter som krever det, blant annet kontoutskrift.

Finansiell og juridisk oversettelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100, og vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av Austrian Standards.

Konfidensialitet er for oss en selvfølge

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Du kan bestille en oversettelse av din kontoutskrift her:

Du kan bestille en  oversettelse av din kontoutskrift direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår oversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via e-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 og vi spesialiserer oss på kvalitetssikret finansoversettelse direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>