Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Finansiell og juridisk oversettelse med kvalitetsgaranti

Profesjonell oversettelse av forsikringsdokumenter

The Native Translator er en ledende ISO-sertifisert leverandør av oversettelser av juridiske dokumenter til bedrifter, myndigheter og privatpersoner. Juridiske oversettelser kan være krevende. For å få en juridisk oversettelse av høyeste kvalitet kreves det at en oversetter med målspråket som morsmål som er spesialisert på juridisk terminologi og har ekspertise innen jus utfører oppgaven. De statsautoriserte oversetterne våre er spesialister på økonomiske og juridiske oversettelse og har stor erfaring med oversettelse av juridiske dokumenter og økonomiske tekster som forsikringsdokumenter.

Hva er en statsautorisert oversettelse?

En statsautorisert oversettelse er utført av en statsautorisert translatør som har fått utlevert en offentlig translatørbevilling, og som dermed er bemyndiget til å stemple og bekrefte med sin underskrift at oversettelsen er en fullstendig og nøyaktig gjengivelse av kildeteksten. Under finner du eksempler på dokumenter som typisk må oversettes av en statsautorisert translatør:
Adopsjonspapirer, arbeidsattester, arvedokumenter, dødsattester, firmaattester, forsikringsdokumenter, fullmakter, fødselsattester, karakterutskrifter, kontrakter, legeattester, navnemeldinger, politiattester skattedokumenter, separasjonsbevillinger, skilsmissebevillinger, tinglysninger, vedtekter, vigselsattester, vitnemål, etc.

Oversettelse av forsikringsdokumenter med kvalitetsgaranti ISO 17100

Som et av få jurdiske oversetterbyråer i Europa har vi en dobbel kvalitetssertifisering, herunder både i Europa og Nord-Amerika. Med over 5.500 profesjonelle spesialiserte oversettere tilbyr vi en unik kompetanse og evner i form av store og flerspråklige prosjekter.

Konfidensialitet er for oss en selvfølge

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Statsautorisert oversettelse av forsikringsdokumenter med trygg betaling på nett

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning (vi er PCI Security Standards-sertifisert). Du kan enkelt få et tilbud og bestille en statsautorisert oversettelse av dine dokumenter på nett i vår oversettelsesportal.

The Native Translator er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 og vi spesialiserer oss på å levere juridisk høykvalitets oversettelse direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>