The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Autorisert oversettelse av eksamensbevis

Autorisert oversettelse av eksamensbevis til og fra 25 språk

Hvis du trenger direkte tilgang til en statsautorisert oversettelse av eksamensbeviset ditt, er vi her for å hjelpe deg. Med over 1000 statsautoriserte juridiske oversettere i teamet vårt, har vi ressursene til disposisjon for å raskt oversette dokumentene dine, enten det gjelder eksamensbevis eller økonomiske eller juridiske dokumenter. Oversettelsesbyrået vårt tilbyr deg autoriserte oversettelser av sertifikater, akademiske rapporter, prestasjonsvurderinger og karakterutskrifter.

Statsautorisert oversettelse av eksamensbevis på nettet

Offentlige institusjoner og universiteter anerkjenner ofte bare eksamenspapirer som er autoriserte, dette betyr at en statsautorisert oversetter må utføre oversettelsen. Vi utfører et stort antall oversettelser av høy kvalitet innen felt som medisin, teknologi og juss.

Juridiske oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100-standarden. Arbeidet vårt gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute – det internasjonale sertifiserende kontrollorganet for dette formålet.  Denne sertifiseringen gir deg, som vår kunde, størst mulig tillit til vårt arbeid.

Konfidensialitet er en selvfølge

Vi arbeider ofte med dokumenter med sensitiv informasjon, og overholder selvsagt det høyeste nivå av konfidensialitet. 

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av eksamensbeviset ditt her

Du kan bestille en statsautorisert oversettelse av eksamenbeviset direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via Opens window for sending emaile-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå online som er spesialisert på å levere statsautoriserte oversettelser av dokumenter direkte på nett.