Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Oversettelse av børsmeldinger ISO 17100

Profesjonell oversettelse av børsmeldinger

Vi har i mer enn 20 år hjulpet kunder med oversettelser innen juridik, finans og økonomi, på mange ulike språk. Kundene er ikke bare fra bank- og finansbransjen, men kommer også fra advokatfirmaer, forsikringsselskaper og andre typer virksomheter som krever oversettelse av børsmeldinger, årsrapporter og lignende dokumenter. Når du umiddelbart trenger en profesjonell oversettelse av en børsmelding, så kan vi hjelpe deg. Med over 5 500 profesjonelle finansielle og juridiske oversettere, har vi de nødvendige ressursene til raskt å oversette dine tekster.

Statsautorisert finansoversettelse

En statsautorisert oversettelse er utført av en statsautorisert translatør som har fått utlevert en offentlig translatørbevilling, og som dermed er bemyndiget til å stemple og bekrefte med sin underskrift at oversettelsen er en fullstendig og nøyaktig gjengivelse av kildeteksten. Vi håndterer alle former for kvalifisert oversettelse innen finans og juss, samt statsautorisert oversettelse av dokumenter som krever det.

Finansiell og juridisk oversettelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100, og vårt arbeid blir regelmessig evaluert av et godkjent evalueringsorgan. Vi har spesialisert oss på kvalitetssikret finansiell og juridisk oversettelse.

Konfidensialitet er for oss en selvfølge

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 og vi spesialiserer oss på kvalitetssikret finansiell og juridisk oversettelse direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>