Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversettelse av alle typer av tekster og dokumenter direkte på nettet.

Profesjonell oversettelse av dokumenter innen juss, finans, medisin og teknologi

Universitet, myndigheter, domstoler, politimyndigheter og institusjoner krever som regel offisielt autoriserte oversettelser for å sikre en bindende, garantert reproduksjon av de originale dokumentene. Skal du for eksempel sende juridiske eller administrative dokumenter til et annet land, krever de fleste myndigheter at oversettelsen er utført av en statsautorisert translatør og gjort rettsgyldig der oversettelsen er utført. En autorisert oversettelse av dokumenter for høyere utdanning på fransk, bachelorgrad-diplom på engelsk eller politiattest på gresk eller spansk? Dette er bare noen få eksempler på dokumentene som vanligvis bestilles fra oss av kunder. Tjenestetilbudet vårt omfatter selvsagt et stort antall forskjellige typer tekster.

Hvis du trenger umiddelbar hjelp fra statsautoriserte oversettere for alle typer dokumenter, er vi løsningen. Med mer enn 5500 profesjonelle spesialister og statsautoriserte oversettere, kan vi raskt hjelpe deg med å oversette dokumenter – uansett om du trenger oversettelsen i autorisert form eller ikke.

Statsautorisert oversettelse av dokumenter direkte på nettet

En statsautorisert oversettelse er utført av en statsautorisert translatør som har fått utlevert en offentlig translatørbevilling, og som dermed er bemyndiget til å stemple og bekrefte med sin underskrift at oversettelsen er en fullstendig og nøyaktig gjengivelse av kildeteksten.

Under finner du eksempler på dokumenter som typisk må oversettes av en statsautorisert translatør:
Adopsjonspapirer, arbeidsattester, arvedokumenter, dødsattester, firmaattester, fullmakter, fødselsattester, karakterutskrifter, kontrakter, legeattester, navnemeldinger, politiattester skattedokumenter, separasjonsbevillinger, skilsmissebevillinger, tinglysninger, vedtekter, vigselsattester, vitnemål, etc.

Språket vårt

Her er noen av de språkene vi oversetter tekster og dokumenter til og fra: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, gresk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumensk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tsjekkisk, tysk, tyrkisk, ukrainsk og ungarsk.

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator har som mål å levere oversettelser med teknisk kvalitet av beste standard. For å oppnå denne standarden er ISO 17100:2015/Amd:2017-sertifisert (tidligere EN 15038), og det har vi vært siden 2011. I oversettelsesprosessen vurderer en andre oversetter med målspråket som morsmål de oversatte tekstene med hensyn til grammatikk og syntaks, korrekt gjengivelse av kildetekst, stavemåte og tegnsetting, samt fullstendighet. Disse sertifiseringene opprettholdes gjennom regelmessig evaluering utført av et godkjent evalueringsorgan.

Full fortrolighet

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Du kan bestille en oversettelse her

Du kan bestille en profesjonell oversettelse eller en autorisert oversettelse av dokumenter direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår oversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via e-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå online som er spesialisert på å levere kvalitetssikrede oversettelser av dokumenter direkte på nett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>