The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonell oversettelse av alle typer av tekster og dokumenter direkte på nettet.

Profesjonell oversettelse av dokumenter innen juss, finans, medisin og teknologi

Universitet, myndigheter, domstoler, politimyndigheter og institusjoner krever som regel offisielt autoriserte oversettelser for å sikre en bindende, garantert reproduksjon av de originale dokumentene. Skal du for eksempel sende juridiske eller administrative dokumenter til et annet land, krever de fleste myndigheter at oversettelsen er utført av en statsautorisert translatør og gjort rettsgyldig der oversettelsen er utført. En autorisert oversettelse av dokumenter for høyere utdanning på fransk, bachelorgrad-diplom på engelsk eller politiattest på gresk eller spansk? Dette er bare noen få eksempler på dokumentene som vanligvis bestilles fra oss av kunder. Tjenestetilbudet vårt omfatter selvsagt et stort antall forskjellige typer tekster.

Hvis du trenger umiddelbar hjelp fra statsautoriserte oversettere for alle typer dokumenter, er vi løsningen. Med mer enn 5500 profesjonelle spesialister og statsautoriserte oversettere, kan vi raskt hjelpe deg med å oversette dokumenter – uansett om du trenger oversettelsen i autorisert form eller ikke.

Profesjonelle og autoriserte oversettelser av dokumenter direkte på nettet

Vi utfører alle typer oversettelser av høy kvalitet, alt fra oversettelser innen medisin, teknologi eller juss, til autoriserte oversettelser av rettsavgjørelser, kontrakter og avtaler, jobb-referanser, utdrag fra kommersielle registre og andre typer dokumenter.  

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100-kvalitets-standarden.  Arbeidet vårt er underlagt kontinuerlig overvåkning i samsvar med østerrikske standarder som sertifiserings-leverandør. Dette betyr at du som kunden vår får størst mulig pålitelighet.  

I oversettelsesprosessen vurderer en andre oversetter med målspråket som morsmål de oversatte tekstene med hensyn til grammatikk og syntaks, korrekt gjengivelse av kildetekst, stavemåte og tegnsetting, samt fullstendighet. Denne prosessen er sertifisert av The Native Translator i samsvar med den internasjonale standarden ISO 17100 for tekniske oversettelser. Den inneholder følgende:

  • Valg av kvalifisert personell og profesjonelle oversettere
  • Oversettelse ved hjelp av fire øyne-prinsippet
  • Effektive prosesser og prosjektledelse for produksjon av oversettelsen
  • Kvalitet og prosjektledelse på høyt nivå
  • Strategisk bruk av tekniske ressurser
  • Betraktning av tilbakemeldinger fra kunder
  • Internasjonal sammenlignbarhet
  • Oppfølgingskontroller av korrigerte dokumenter og videresendte tilbakemeldinger til oversetterne
  • Kontinuerlige kontroller av kvalifikasjoner og kontinuerlig videreutdanning av oversetterne

Full fortrolighet

For oss er det en selvfølge at alle kundedata og -dokumenter behandles strengt fortrolig. Våre ekspertoversettere er forpliktet av strenge fortrolighetsavtaler.

Du kan bestille en oversettelse her

Du kan bestille en profesjonell oversettelse eller en autorisert oversettelse av dokumenter direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via Opens window for sending emaile-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå online som er spesialisert på å levere kvalitetssikrede oversettelser av dokumenter direkte på nett.